RO Study
👤
Maria3697
Maria3697
02-01-2020
Matematică
a fost răspuns
va rog trimiteți doar poza
Răspuns :
Cicideny
Cicideny
02-01-2020
Asta am inteles din enunt.
Sper ca te-am ajutat!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
7. Înlocuiți Punctele De Suspensie Cu Desinențele Potrivite:Milit............cum Barbar............pugnant. Discipulus Lection............ Discit. Pater Serv...
Conjugue Les Verbes Au Présent Dans Les Phrases Suivantes : Nous (s'écrire) Tous Les Ans À Noël. Éle Phone Pour Vous Donner Rendez-vous. Vous (se Téléphoner) Ne
Buna Seara Va Rog Frumos!
Dau 20 De Puncte Pentru Rezolvare Și Arătați Cum Ați Calculat Numai A Și B Vă Rog
Am Mare Nevoie De Ajutor Cu Aceste Exerciții La Funcții Continue. Daca Știți Sa Le Rezolvați Orice Subpunct E Binevenit. Mulțumesc Mult!
Va Rog Un Text Non Literar De 8-9 Propozitii
Ochii Împăratului Lucesc. Cântarea Se Face Dezmierdată: Vorbe Mângâietoare, Basme Vrăjite. Împăratul A Închis Ochii; Visează Vise Line... Cântecul Se Face Legǎn
Subliniază Subiectele Apoi Analizează Le După Model: Bunicul Stă Pe Preasmă Se Gândește Petelea Lui Albe Și Crețe Parcă Sunt Niște Ciorchini De Flori Albe Sprân
A Observă Desenul Următor Și Completează Tabelul Dat B Completează Relațiile Cu Următoare Vă Rog Vă Dau Coroană
Cum A Decurs Îmblânzirea Calului?Notează În Caiet Verbele Care Surprins Acţiunile. Vă Rog Mult!!