RO Study
👤
Monicayx
Monicayx
02-01-2020
Limba română
a fost răspuns
cum se desparte in silabe cuv. exploatare?
Răspuns :
Rogle
Rogle
02-01-2020
Răspuns:
Ex-ploa-ta-re............
Answer Link
Аноним
Аноним
02-01-2020
ex-ploa-ta-re
sper că te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Poezie Cu Cuvintele Lacul,soare,padure,racoare
ChimieCare Este Ecuația Clapeyron-Mendeleev Pentru Gaze? Care Este Denumirea Compusului Cu Formula O3? Care Este Denumirea Prescurtata A Acidului Ribonucleic? C
Alcatuiti Un Text De 7 Randuri (propozitii) In Care Sa Vorbesti Despre Personajul .. Cenusareasa
In Triunghiul ABC Cu [AB] = [AC] Se Considera Punctele M ∈ (AC) Si N ∈ (AB) Astfel Incat [AM] ≡ [AN]. Aratati Ca ΔANC ≡ ΔAMB.
O Poezie Cu Cuvintele Lacul,soare,padure,racoare
Interpreteaza Fragmentul:Pentru Scoala, Isrna, Frig, Oricum. /E Destula Vreme Cind Vom Creste Mari
Intr-un Triunghi Isoscel Bisectoarea Unghiului De La Varf, .....................si.......................... Coincid Si Sunt Incluse In Mediatoarea Bazei.Daca U
Vreau Si Eu Figurile De Stil Care Exprima Solidaritatea Si Unitatea Nationala A Romanilor Din Strofa :,, Muresan Scutura Lantul Cu-a Lui Voce Ruginita, Rumpe C
OPEN THE BRACKHETS 1When (to be ) ...... It The Last Time When Your Parents Planed a Family Adventure ?2 She Never (to Dissappoint ) ..... Her Parents 3 When
Datimi Exemple De Proverbe Potrivite Acestei Fraze ,,Cu Cit Patimeste Onul Necazuri Si Nevoi,cu Atit Mai Mult Invata.,,