RO Study
👤
Valentina236768
Valentina236768
26-12-2019
Matematică
a fost răspuns
Exercițiul din poza va rog
Răspuns :
Mc0116
Mc0116
26-12-2019
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Prezint In 30-50 De Cuvinte (10-15 Randuri) Urmatoarea Secventa: "Mai Ales In Miazanoapte Imi Pusesem Toata Nadejdea; De Acolo Avea Sa Vina Mult Asteptatul
2)In Propozitia:Miine Plecam La Munte.cuvintul Ingrosat Este:a)complement Directb)subiectc)complement Circumstantial De Timp3)In Propozitia:Toamna Se Numara Bob
Un Tata A Avut 27 De Ani La Nasterea Fiului Sau .cati Ani Va Avea Fiul Cand Tatal Va Avea 49 De Ani?cati Ani Va Avea Tatal Cand Fiul Va Avea 30 De Ani?
Analiza Propozitiei In Incaperea Alba Cu Ziduri Groase Si Batrane Noaptea Raspandi Clara Fragezie ca Un Parfum De Violete
Gaseste Cate O Insusire Pt. Cele Patru Anotimpuri
O Gradina In Forma De Patrat Cu Latura De 2,75 Dam Este Imprejmuita Cu 6 Randuri De sarma. Cat costa Sarma Stiind ca 1 M De Sarma Costa 5500 Lei?
Ma Poate Ajuta Cineva Cu O Prezentare La Lb. Engleza Despre O Minune A Lumii.Am Proiectul De Final De Clasa A IX-a Si Nu Am Nicio Idee Despre Ce As Putea Vorbi
Intr-o Comuna Sunt 3 Sate.in Primul Sat Sunt 3220 De Locuitori,in Al Doilea Cu 2025 De Locuitori Mai Mult,iar In Al Treilea Cu 2130 De Locuitori Mai Mult Decat
O Propozitie In Care Subiectul Sa Fie Pronume Posesiv
Sa Se Determine MR Pentru Care Puctul A(M,1) GFf:R-R,f(x)= X La Adoua - 3 X +1