RO Study
👤
Qazzaqqaz
Qazzaqqaz
16-12-2019
Engleza
a fost răspuns
Exercițiul 2..Aveți și textul..Mulțumesc
Răspuns :
Engassistant
Engassistant
16-12-2019
Thanksgiving is celebrated on the fourth Thursday of November.
The first Thanksgiving celebration was in 1621. It was originally a celebration to give thanks for a good harvest.
They ate a big meal of Native Americans' local food.
Bonnie's family eats a big roast turkey, sweet potatoes, cornbread, cranberry sauce and a pumpkin pie for Thanksgiving dinner.
The President officially pardons a turkey at the White House ceremony.
The day after Thanksgiving Day is called Black Friday.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Bună ! Dau Coroniță Îmi Poate Face Cineva O Urătură Da Vreo 19 Rânduri Pentru Anul Nou
Va Rog Daca Se Poate
Am Nevoie De Ajutor
Scrieti Planul Simplu De Idei Al Textului B (Alexandru Mitru, Filemon Si Baucis, Din Legendele Olimpului, Vol. Zeii)VA ROG REPEDE LA 11:30 PLEC LA SCOALA
Cine Ma Poate Ajuta
Alcătuiți O Compoziție Care Să Treacă Dintr-o Gamă În Alta Și Înapoi Folosind Oricare Dintre Gamele Cunoscute. Dau Coroana!
Va Rog Frumos Ajutați-mă.dupa Model Fă Un Cvintel Cu Periuța De Dinți. 《in Poza E Enuntul Si Modelului Care E Carte》
Demonstrează Printr-un Exemplu Cum Influențează Curentul Guineei Asupra Climei Africii.
Valoare Morfologică , Caz Și Funcție Sintactică La Cuvintele Subliniate Din Imagine
2. Un Excursionist A Parcurs Un Traseu În Trei Zile. În Prima Zi Parcurge Jumătate Din Distanţă, A Doua Zi O Jumătate Din Distanţa Rămasă, Iar În A Treia Zi, Ul