RO Study
👤
Rusuandrada32918
Rusuandrada32918
15-12-2019
Engleza
a fost răspuns
va rog ajutaţi-mă ....
Răspuns :
Cikstefan
Cikstefan
15-12-2019
Răspuns: nu stiu engleza...
Explicație:dar stiu germana
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Determina Toate Numerele Naturale Care Prin Impartire La 8 Dau Catul Egal Cu Restul . AJUTATIMA URGENT , MACAR 4 EXEMPLE ! OFER COROANA SI 20 DE PUNCTE!
Un Cuvant Cu Sens Asemanator Pentru Cald Din 4 Litere
Realizați O Narațiune Pe O Temă La Alegere. Alege Și Un Tip De Narator Pentru Compunerea Voastră. Poate Sa Fie De Câte Rânduri Vreti Dar Sa Aiba Mai Multe D
Subliniază Predicatele Din Textul De Mai Jos Adaptat Dupa Un Fragment Din Textul Lumea S-a Rargit Dintr-o Data ! De Veronica D.Nilescu Eu Picoteam Langa Gard.A
Meet My Family! This Is Mygrandpa, Tom And My Grandma,Mary. My Dad's Name Is Jackand He's A Policeman. My Mum'sname Is Molly. This Is My Sister,Claire. She's Ve
Exercițiul Următor 19 (a)
Aratati Ca Urmatoarele Nr Sunt Patrate Perfecte 16×25 2¹⁸×3⁶ 25×3¹⁸ 16×100 4¹⁵×121¹⁷ 5¹⁴×7⁸×13²⁴ 3²⁵+3³⁴ 2²⁵-7×2²⁰
În Propoziția Știu.. Dar Nu Vreau.Este Propoziție Simpla Sau Dezvoltata?Care Este Subiectul Și Predicatul?
Read The Article And Choose The Correct Option A , B Or C
Masa Molara A Copolimerului Buna N In Care Raportul Numeric Dintre Cei 2 Copolimeri Este 1:1,iar N=1000 Este Egala Cu: A.54000 G/mol B.53000 G/mol C.1000 G/mol