RO Study
👤
Dchirita036
Dchirita036
15-12-2019
Geografie
a fost răspuns
Va roggg multtttttttt
Răspuns :
Popanemarip79k6c
Popanemarip79k6c
15-12-2019
a,cred ca este răspunsul corect,cred ca esti a 5-a,eu in a 5-a am învățat asta..nu mai tin foarte bine minte,cu toate ca îmi plac planetele
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 87+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suprafata Exterioara A Unei Cutii Metalice In Forma De Cub Cu Muchia De 2,5 M Este Vopsita Cu Vopsea De Culoare Alba. Stiind Ca Un Kg De Vopsea Acopera 7,5 M Pa
Suma A 2 Nr Este 208 Si Suma Rasturnatelor Lor Este 559. Determinati Numerele. Help !
5*(x-2,6)+2*(x+2,4)=3*(x-1,7)Va Rog Ajutatima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
O Soprafata De Teren In Forma De Patrat Cu Latura De 50 M A Fost Cultivata Cu Rosii. Stiind Va De Pe 1 Metru Patrat De Suprafata Cultivata S-a Recoltat In Medie
In Varfurile Unui Patrat Sunt Scrise Nr. Rationale Pozitive Astfel Incat Nr. Din Fiecare Varf Este Media Aritmetica A Numerilor Din Varfurile Alaturate. Sa Se A
Un Acvariu In Forma De Paralelipiped Dreptunghic Are Dimensiunile L=40 Cm , L=20cm Si H=35cm. Aflati Cati Litri De Apa Sunt Necesari Pentru A Umple Acvariul Pan
URGENT!!! Daca Punctul M(-3,2) Este Mijlocul Segmentului [AB] , Unde A( -4 ,5),atunci Coordonatele Punctului B(a,b) Sunt..
(4√3+√32):4-(√8+√3)=
Tabla Puterilor Va Rog!
Analizeaza Sintactic Si Morfologic Cuvintele Din Propozitia: Padurarul Se Aproprie Cu Blandete De Cerb.