RO Study
👤
Anaaa0
Anaaa0
14-12-2019
Matematică
a fost răspuns
Exercitiul 29 va rog e URGENT
Răspuns :
Augustindevian
Augustindevian
14-12-2019
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 57+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
4. Fie Triunghiul ABC, ABC = 90° Şi D Simetric Punctului C Faţă De Punctul B. Demonstraţi Că AC = AD [tex]rog \: Repede \: Ca \: Am \: Simulare \[/tex]
1. Completează Rețeaua Personajelor Cu Nume Şi Informații Despre Fi- Ecare Personaj Al Întâmplării Citite. Pasionat De Explorarea Spațiului George Eric Annie **
*... Și Mama, Care Era Vestită Pentru Năzdrăvăniile Sale, Imi Zicea Cu Zâmbet Une Când Începea A Se Ivi Soarele Dintre Nori După O Ploaie Îndelungată: Leşi, Cop
2. Ana Pune Într-un Pahar Cu Apă, Care Are Iniţial Temperatura De 25 °C, O Bilă Metalică Scoasă Din Congelator, Cu Temperatura De 5 °C. După Un Timp, Temperatur
Se Considera Un Triunghi Dreptunghic DEF Cu Unghiul D De 98° Și Unghiul DEF De 37°. Dacă DM Este Înălțimea Triunghiului Calculează Masurile Unghiuriilor DFE,MDE
Scrieți Un Decalog Al Solidarității ( Un Set De 10 Reguli Ale Solidarității ) Pentru Clasa Voastră .
Va Implor Cine Poate Să Mă Ajute Urgent Că Nu Știu Cum Să Fac Și Luni Am Test Va Rog Din Suflet Ajuta Urgent
Acest Ex,va Rog (cls A Va)
Demonstrați Ca : F: R->R = X²-4x+4 ,x<2-2x² +8, X>2 Este Continuă Dar Nu Este Derivabilă În Punctul E Хo=2
Alcatuieste Un Dialog In Care Emitatorul Sa Fie Directorul Scoli Receptrul Parintele Lui Mircea,mesajul Transmis :elevul A Spart Un Geam ( 5 Replici De Fiecare