RO Study
👤
Dumitrucrutoi1
Dumitrucrutoi1
12-12-2019
Limba română
a fost răspuns
va roggg frumosss repedeee
Răspuns :
Horia098
Horia098
12-12-2019
Răspuns:
periculos,zgârcit, a pleca,a lasa o baltă, pe cale sa moară, ultima nu o stiu srry
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Media Aritmetica A Numerelor 1,12 Si 0,3
Ma Poate Ajuta Cineva La Punctul C?
Din 960 A Fost Scazut 20 % care A Fost Suma Initiala? Si Care Este Formula De Calcul?
Gandeste-te La Un Obiect Din Bucatarie Pe Carel-ai Putea Transforma Intr-unul Distractiv .Prezinta Obiectul Si Modul Distractiv In Care Acesta Poate Fi Utilizat
1. Aorta Prezintă Următoarele Caracteristici, Cu Excepția:a. Se Află În Prima Parte A Sa, Între Vena Cavă Superioară Sitrunchiul Arterei Pulmonare,b. Străbate D
Urgent! Problema 8 C) Și Problema 9. Dacă Necesită Inducție, Vă Rog Să O Faceți. Rezolvări Complete.
Nu Ma Ajutați Careva Cu Niște Modele De Subiect Bac Biologie 2019- Anatomie Și Ecologie.? Am Terminat Culegerea De La Paralela 45 2018. Eventual Dacă Ma Ajut
Se Consideră O Pădure Ce Conține N•m Copaci Aranjați Pe N Linii Și M Coloane În Care S-a Produs Un Incendiu. Pădurarii Cunosc Coordonatele X Și Y Ale Copacului
In Reperul Cartezian Xoy Se Consideră Punctele A(1,2) Și B(3,0) Determinarti Coordonatele Simetricului Punctului A Fața De B
Va Rog Repede!! Imi Trebuie Acum!!