RO Study
👤
Robylaura86
Robylaura86
12-12-2019
Chimie
a fost răspuns
calculează Z35 brom va rog
Răspuns :
Mihaiimbrisca
Mihaiimbrisca
13-12-2019
Răspuns:
Z35 Br
1s2 2s2 2p6 3s2 3p6 4s2 3d10 4p5
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Gasiti Antonimele Urmatoarelor Cuvinte ,prin Procedeul Adaugarii De Prefixe:exemplu: A Face-a Desface activ-inactivegalordinepoliteterealstabilhotaratmilos feri
Cum Sa Fac O Compunere Descriptiva Pt O Poezie Romana
Suma A Trei Numere Naturale Este 9003.Afla Numerele ,stiind Ca Suma Primelor Este 6649,iar A Ultimelor Doua 4557.va Multumesc Mult,mult
Suma A Trei Numere Este 121.Impartint Primul Numar La Al Treilea Obtinem Catul 10 Si Restul 5 ,iar Impartind Al Doilea Numal La Al Treilea Obtinem Catul 5si Res
Efectuati:a) 9 La Puterea 2 - 3 La Puterea 4b) 2012 La Puterea 1 + 1 La Puterea 2012c) 25 La Puterea 0 · 0 La Puterea 25d) ( 5 -2 ) La Puterea 3
Alcatuieste Un Enunt Cu Iubito Si Un Enunt Cu Iubit-o.
SALUT! Imi Puteti Spune Si Mie Niste Ghicitori De Halloween ,adica Sa Se Refere La (ex:vapir,zombi,fantoma,mumie), Puteti Sa Le Luat Si Din Romana Si Sa Le Tr
Enumerati Mai Multe Sporturi Si Eu Va Spun Care Il Vreau Iar Voi Imi Faceti O Compunere Cu El . Va Rog Imi Trb Pt Maine Si Nu Stiu Sa O Fac ....
Descrieti Un Domeniu De Sport La Alegere?va Rooog Frumos Ajutatima Imi Trebuie Urgent Va Rog Frumos?
Ce Este Doina Va Rog