RO Study
👤
Danuta124
Danuta124
03-03-2015
Chimie
a fost răspuns
Rolul acizilor in viata omului,organizmul uman
Răspuns :
Catalinkik
Catalinkik
03-03-2015
eu sa sa iti spun despre acidul folic este cel mai inportant acid pentru om
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Unghiul XOY A,C Aparțin ( OX B,D Aparțin ( OY A.î AB Perpendicular OY DC Perpendicular OX ȘI OA Congruent OD CD Intersectat AB = { Q } Dem Ca OC Congruent O
Scrie Numărul Natural Care Îndeplineşte Următoarele Cond A) Cifra Unităților Este Cel Mai Mic Număr Impar; B) Cifra Miilor Este Dublul Cifrei Unităților; C) Cif
Bună Seara Vă Rog Să Mă Ajutați La Matematică La Exercițiul A4 Punctele E Și F
Ce Parti De Vorbire Determina Atributul Si Complementul Adica Sa Zice-ti Mai Multe Parti De Vorbire Pentru Fiecare.
Ordoneaza Crescator Apoi Descescator Numerele
Bună Seara Vă Rog Să Mă Ajutați La Matematică La Exercițiul A4 Punctele E Și F
Câmpulung A B C D De Centru O Cu Latura De 30 Cm Lungimea Proiecției Segmentului A O B A B Este Egală Cu 9 Cm Aflați Lungimea Înălțimii Și Aria RombuluiVA ROG I
Vreau Si Eu O Analizare La Cuvintele Următoare:manzul, Cafeniu , Iedul, Alb,puiul, Gaina,fluture,floare.
Utilise Un Adverbe Qui Convient. 1.- Elle Va Voir Un Spectacle? 2... Il Y A Beaucoup De Distractions? 3.... Il Faut Descendre Pour Arriver À La Poste Centrale?
B) În 17 Ghirlande Sunt Cu 164 Mai Puține Beculețe Decât În 21 De Ghirlande De Acelaşi Fel. Câte Beculețe Sunt În Fiecare Ghirlandǎ? cu Just Și Prin Exercițiu