RO Study
👤
Teoiancu1979
Teoiancu1979
12-12-2019
Chimie
a fost răspuns
Cum se scrie 2-3 dimetil butan?
Răspuns :
Puia68
Puia68
12-12-2019
Răspuns:
CH3 -CH -CH-CH3
I I
CH3 CH3
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca Triunghiul ABC ~triunghiul DEF Si (unghiA)= 45*, Iar M (
Dupa Asemanarea Lor De Emil Garleanu Clasa A Iv AFormulati Enunturi In Care Sa Inlocuiti Verbele " O Sa Lase " Si " N-o Sa Avem " Cu Forma Literara A Timpului
Va Rog Sa-mi traduceti Fragmentul nu De Pe Translator ..Dupa Ce Mi-am Revazut Verisorii Matusa Jane A Hotarat Cu Unchiul Frank Sa Vizitam Gradina Zoologica.Noi
Alcatuieste Un Cuvant Care Care Grupul De Sunete Ei- sa Reprezinte Un Hiat.Va Rog Raspundeti Cat Mai Repede.
Dupa Asemanarea Lor De Emil Garleanu Clasa A Iv AFormulati Enunturi In Care Sa Inlocuiti Verbele " O Sa Lase " Si " N-o Sa Avem " Cu Forma Literara A Timpului
Ajutatima Si Pe Mine Varog .1)selecteaza Din Povestea Soldatul De Plumb 5 Numerale Cardinale Si Utilizeaza-le In Enunturi Proprii.2)alcatuieste Enunturi In Care
Ajutati-ma Va Rog Frumos.1. Dati Exemple De O Locutiune Verbala Care Poate Avea Mai Multe Sensuri.2. Gasiti Locutiuni Verbale Sinonime Cu Locutiunea A Da Ortul
Va Rog Ajutati-mami-se dau 2 Coloane :in Coloana A -orase Europene,iar In Colana B Raurile Care Traverseaza Acele Orase Si Trebuie Sa Realizez Corespondenta Cor
Creaza O Cumpunere Din 20-25 Rinduri In Care Sa Ai Cuvintele:alb Ca Zapada,curajos Ca Fat-frumsos,voinic-ager
Ajutatima Si Pe Mine La Mate:Un Paralelipiped Dreptunghic Cu Dimensiunile Bazei De 12 Cm Si 9 Cm Are Volumul Unucub Cu Muchia De 6 Cm. Aflati Inaltimea Paraleli