RO Study
👤
Anonim
Anonim
03-03-2015
Ed. muzicală
a fost răspuns
definiti notiunea de peisaj muzical
Răspuns :
Len109
Len109
03-03-2015
Titlu dat unor compoziții muzicale descriptive imaginând prin onomatopee tablouri din natură. [Pr.: pe-i- — Var.: peiságiu s. n.] — Din fr. paysage, it. paesaggio
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
(ax5):2=40:4 Este Un Exercitiu Pe Care Nu Il Stiu Rezolva
Prezinta , In 5 Randuri , Semnificatia Secventei : Mai Ales In Miazanoapte Imi Pusesem Toata Nadejdea ; De Acolo Avea Sa Vina Mult Asteptatul Nor De Zapada . Mi
Intrebare Din Cartea De Bio:"Ati Calatorit Cu Avionul Sau Vaporul. Explicati De Ce Unele Persoane Au Rau De Calatorie (ameteli, Voma). Care Componente Ale Urech
(ax5):2=40:4 Este Un Exercitiu Pe Care Nu Il Stiu Rezolva
Aria Totala A Unui Cub Este Egala Cu 150 Dm Patrati . Muchia Acestui Cub Este De .....dm . Ma Ajutati Va Rog :) :)
Problema ABCD-Trapez AB||CD, AB>CD, [AD]≡[BC]≡[DC], M(<B)=60*(grade) Si AB=16cm.a) Calculati Lungimea Bazei Mici A Trapezului CD;b) Daca AD(un U In Jos)BC
Hei! MA Ajutati Si Pe Mine La Un Exercitiu La Chimie? Asa Suna Exercitiul: Egalati Ecuatia Redox: KMnO4+FeCl2+HCl-KcL+MnCl2+FeCl3+H2O
Precizeaza Mijlocul Intern De Imbogatire a Vocabularului Folosind In Formarea Cuvintelor :binele , -mprieteni ,acestui .
Treimea Unui Numar Este Egala Cu Cincimea Altui Numarsi Diferenta Numerelor Este 70.Aflati Numerele
Cum Sa Fac Un Poster Atractiv?