RO Study
👤
Dariaandreea96
Dariaandreea96
10-12-2019
Matematică
a fost răspuns
Care sunt divizori numărului 3
Răspuns :
Nana29333
Nana29333
10-12-2019
Răspuns:
1 si 3 are doar divizori impropri si este numar prim
Answer Link
Mada310
Mada310
10-12-2019
Răspuns:
1 si 3.
Sper ca te am ajutat.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vă Rog Frumos ......
Sa Se Rezolve Ecuația |x-3|+2x=6
Cine Imi Rezolva Si Mie Problema Asta La Geometrie Va Rog , DAU COROANA !Am Pus Si Poza Cu Problema Dau Coroana Va Rog Ip VABC - Piramida triunghiulara Regula
Va Rog Sa Imi Spuneti Si Cum V-a Dat Rezultatul! Urgent
Înlocuiește Prima Litera A Fiecărui Cuvânt Pentru A Forma Cuvinte Noi Bun, Nor, Mare, Doua
1)alege Din Text 3 Cuvinte Folosite Cu Sensul Denotativ Si Acatuieste Apoi Cate Un Enunt In Care Acestea Sa Aiba Sens ConotativVA ROG SA MA AJUTATIII E CHIAR UR
Unghiurile ∢AOB, ∢BOC,∢COD Și ∢AOD Sunt Unghiuri În Jurul Unui Punct. Dacă M ∢AOB = x° − 10°, M ∢BOC = 2x° + 10°, M ∢COD = 3x° − 5°, M ∢AOD = 4x° + 5°, Aflați m
Fie M ={ -5.-2.0.3} Ilinca Afirmă Că Numărul Submulțimilor Cu Trei Elemente Ale Lui M Ca Contine Pe 0 Este 2. Afirmația Ilincai Este: A) Adevarata B)falsa
10. Fie M, N, P Trei Puncte Distincte Și Două Drepte A Și D Astfel Încât MN || A Și NP || D.a) Dacă A || D, Arătaţi Că M, N Și P Sunt Coliniare. B) Dacă M, N Și
Buna. Va Rog Completati Fisa De Lectura Cu Cartea "Inocentii, De Ioana Pârvulescu"(nu Cu Cele Doua Carti Din Manual)Va Rog Cat De Repede Posibil!!(pana Pe 15 No