RO Study
👤
George988646
George988646
10-12-2019
Istorie
a fost răspuns
20 întrebări deschise
Răspuns :
Patrascumarian1983
Patrascumarian1983
10-12-2019
Răspuns: Cand vor veni cartile?
Unde au locuit egiptenii?
Ce este Atena in zilele de azi?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Poate Vă Rog O Poză Cu Testul De Matematică Clasa 6 Evaluarea Numărul 8 Varianta 2!?!VĂ ROOOOOGDAU COROANĂ
Citește Introducerea Povestirii De Mai Jos. Scrie Cuprinsul Povestirii Dezvoltând Faptele Apoi Inventează O Încheiere
2. În Textul A Sunt Interjecții Cuvintele:
012 Füge Dle Pa Ein. Du? Ich Bin Jetzt Vor....... Tor Angekommen Und Stehe Neben....... Kartenhäuschen. Wo Bist R: Ich Laufe Jetzt A Löwenkäfig Entlang. Da Sind
3. Află Denumirea Fiecărei Plante Ilustrate În Imagini, După Cuvintele De Reper: Ciulini, Zorele, Bujori, Muşcate. Alcătuieşte Câte O Propoziţie Cu Fiecare Cuvâ
. Dacă Micşorăm Cu 3 M Latura Unui Pătrat, Obţinem Un Pătrat Mai Mic, Care Are Perimetrul 400 M. Află Lungimea Laturii Pătratului Iniţial. Clasa A Treia
Vă Rog Eu Din Tot Sufletul Meu Nu Mă Lăsați La Greu Ajutați-mă Urgent La Ex:7,8,9 Nu Vreau Să Rămân Corigent
Suma A Doua Numere Este 84. Daca Se Imparte Primul Numar La Al Doilea, Se Obtine Catul 6 Si Restul 0. Afla Numerele [Clasa A 3-a]
4. Scrie Pe Caiet Cuvintele, Completându-le Cu Unu Sau Dol,,. Î...ainte, Î...tuneric, Î...egresc, Î...alt, Î...ăscut, Î...oieşte, Î...apoi, Î...odată, Î...ebuni
10 Va Rog Mult Mul Mult Am Nevoie Rapid!!!