RO Study
👤
Roberttrusca08
Roberttrusca08
10-12-2019
Matematică
a fost răspuns
Subpunctul b vă rog!!
Răspuns :
Rosiutza
Rosiutza
10-12-2019
Răspuns:
De la ce punct? Spune te rog
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Resipratoarea Circulatia La Om Clasa A 6 A
Am Nevoie De Demonstrarea Teoremei Radicalilor Compusi, De La N=A+radicalB Sa Ajung La Varianta Finala Cu Radical Din( A+radical(Apatrat-B)supra2) + Radical(A-r
Produsul A Doua Numere Naturale Nenule A Și B, Cu A<b, Este Egal Cu 1920, Iar Cel Mai Mare Divizor Comun Al Lor Este 8. A) Determină Valoarea Minima A Sumei
Maria Doreste Sa Afle La Ce Putere Apare Un Numar Natural Prim K In Descompunere In Factori Primi A Unui Număr Natural N. Tu Cum Ai Descrie Algoritmul Care Rezo
Suprafața Totală A României
Geometrie Nu Am Înțeles Faza "în A" ,dar Cred Ca E Ok
Se Consideră Patru Puncte A, B, C, D Date În Plan Prin Coordonatele Lor (reale). Să Se Construiască O Funcţie C Care Determină Dacă ABCD Este Romb.
3 Complete The Sentences With The Words In The List. Her Hers Your Yours His Mine Our Ours Its Their Theirs 1 I'm Becky. This Is ... My... Rabbit. 7 I'm Adam. T
Cuvintele: Mot Rosu, Picoruse Negre Si Labute Catifelate Ce Sunt Adj. Sau Subst.
3) "Mi-am Mușcat Buzele, Cuprins De O Senzație Bruscă De Explozie. Am Ştiut Că Dacă Voi Privi În Ochii Surorii Mele, Se Va Ivi Pe Fața Noastră Un Zâmbet Chinuit