RO Study
👤
Tudor5520
Tudor5520
10-12-2019
Matematică
a fost răspuns
Arătați că [n•(n+1)]:2 este număr natural
Răspuns :
Ciupefoto
Ciupefoto
12-12-2019
Răspuns:
n(n+1) este numar par
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Este Urgent!nu Mai Am Puncte..tot Ce Pot Da Sunt 15 Puncte..este Un Ex La Geometrie..va Rog Si Desen! mersi :,(
Ajutor Ofer Puncte Full Si Coroana Plus Recenzie 5 Stele Ex 1 2 3 Si 4 Plsss Urgent
"doua Ferestre Care Se Uita Tocmai In Inima Satului" "frunzele Adormite Prin Copaci" sunt Personificari? Dau Coroana <3
Ajutor Am Nevoie Urgent!!!! Primesc Nota ❤️
Iti Place Să Citesti Poezii? Motiveaza-ti Răspunsul, Într-un Text De 60-80 De Cuvinte.
5. Calculati Numarul Atomilor De Zinc Dintr-un Cub Cu Latura De 2 Cm Si Densitatea7,13g/cm (Z=30,A=65)
G Transforme Les Phrases Au Pluriel, Comme Dans l'exemple: Exemple: Mon Équipe Préférée Joue Aux Jeux Olympiques. Mes Équipes Préférées Jouent Aux Jeux Olympiqu
Pe Tabla Sunt Scrise Primele Zece Numere Naturale Nenule. Kole Sterge La Intamplare Două Dintre Ele Si Apoi Scrie Pe Tabla Suma Lor Mărită Cu 3. Ce Număr Raman
Bună Tuturor! Am Și Eu O Problemă, Și Da Știu Că Nu Are Trebă Cu Acest Site! Luni Dăm Test La Geografie, Iar Eu Sunt Foarteeee Stresată Pentru Că Este Foarte Fo
3.Efectuati Operatiile,scribed Rezultatul Sub Forma Unei Fractii Ireductibile: A)5/12 + 5/24 B) 26/21 + 13/14 C) 7/32 - 1/16 D) 23/42 - 5/14 VA ROG!!!