RO Study
👤
Florentina674
Florentina674
09-12-2019
Engleza
a fost răspuns
cine ma poate ajutaa
Răspuns :
Xzfresku500
Xzfresku500
09-12-2019
Răspuns:
1. broke into
2. evaded
3. intruded
4. stole
5. kidnap
Answer Link
Anamaria4171
Anamaria4171
09-12-2019
broke into
evadat
intruded
stole
kidnap
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vreau Si Eu Acest Test Rezolvat(toare Ex. Rezolvate.Plizz.VREAU MULTA SERIOZITATEA
1. Descoperă Propoziţiile În Schemele De Mai Jos Şi Transcrie-le: Nicicând nu Voi Învăţa Să Joc Baschet. nu Mai Merg La Patinaj. nu Voi Mai Cânta Fals. Nu Plecă
A) Unghiul De Incidenta Difera De Unghiul De Reflexie B) Elementele Unei Oglinzi Sferice Sunt: Virful Si Focaru C) Bratul Fortei Reprezinta O Distanta Masurata
Explică Titlul Poeziei Iuțică Este 30 50 De Cuvinte Având În Vedere Sensul Principațiile Textului.
Procesul Prin Care, La Nivelul Frunzei,apa Este Eliminată Sub Formă De Vapori Se Numește:a)circulațieb) Fotosinteza C)gutațied)transpirație
VA ROG PUNCTUL 3 ESTE URGENT! Pentru Un Tanar Cu Masa Corporala De 60kg, Frecventa Cardiaca De Repaus De 80 De Contractii/minut Si Volumul Sistolic De 75ml De
Selectează, Oral, Pronumele Şi Adjectivele Pronominale Nehotărâte Din Următoarele Versuri: „Vreme Trece, Vreme Vine, Toate-s Vechi Şi Nouă Toate; Ce E Rău Şi C
Rezumatul Textului ,,unde-am Gresit" De Alex Moldovan
Povestea Cu Privighetoarea după Mihail Sadoveanu Scrie Semnele Primăverii Care Apar În Text.
5) CORRECT THE MISTAKES 1. I Is A Very Happy Person 2. They Can To Play Rugby ------p 3. My Sister Can Play The Badminton---- 4. They Am English.------ 5. She C