RO Study
👤
Ruxandra14
Ruxandra14
03-03-2015
Matematică
a fost răspuns
Calculati: 1,2-1,(1)=
Răspuns :
Danamocanu71
Danamocanu71
03-03-2015
1,2-10/9
⇒12/10-10/9
⇒108/9-100/90
⇒8/90=4/45;
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1.Precizeaza Ce Fel De Propozitii Sunt Dupa Scopul Comunicarii Cele In Care Apar Cuvintele Scrise Ingrosat . -''Cine''are S-o Scrie? -''Cui'' O Sa I Se Dea Rub
Imi Puteti Face Planul Unui Material Din Lemn?
URGENT! FACETI ACEASTA PROBLEMA CU METODA FIGURATIVA! Diferenta A 2 Numere Este 800, Aflati Cele Doua Numere Stiind Ca Primul Numar Este
Redactati Un Text Despre Una Dintre Formele De Relief Studiate La Geografie.Folositi Cat Mai Multe Pronume Personale. Ajutati-ma ,va Rog!!!!!!!!
Va Rog Sa Imi Traduceti Aceasta Propozitie:a Poet Said That Jabberwocky Had Been Her Favourite Poem Since She Had First Heard It When She Was Four (FARA GOOGLE
Buna..va Rog Imi Trebuie Un Raspuns Rapid!! Cum Se Creie Data De Azi In Engleza?(ex:Luni,doi Martie) Ex:Monday,the Sixteenth Of Octomber. Multumesc!!
Va Rog Facetim O Propozitie Cu Navalnic
Determinați Valoarea Reală A Lui M Pentru Care A(1; 3), B(-1; 7) Și C(m+1; 2m-5) Sunt Coliniare. Vă Rog, Demonstrație Completă!
Stiind Ca X Pe Y=9 Pe 10,calculati: a) 3x Pe 4 Y b)3x+2y Pe 2x+3y c) X La Puterea 3+y La Puterea 3. AJUTATI-MA,VA ROOOOOOOOOOOOOOOOOOG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cum Pot Sa Scriu Exercitii (expresii) Plus Rezolvare Inclusiv Calcule Cu Radicali Si Fractii La Matematica In Microsoft Word