RO Study
👤
Anasmiththebest1
Anasmiththebest1
08-12-2019
Fizică
a fost răspuns
dau coroana va rog!!!!!!!
Răspuns :
Baiatul122001
Baiatul122001
08-12-2019
d=v*t=>t=d/v=18/72=0,25 h=15 min
11:12+0:15=11:27
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 72+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Trei Numere Este 55.Care Sunt Numerele,stiind Ca primul Este De Patru Ori Mai Mic decat Al Doilea Si Dublul Celui De-al Treilea?
Formulati Cu Ajutorul Sufixelor Adverbe De La Urmatoarele Cuvinte : Parinte , Scolar , Roman , Barbat , Taran , Voinic , Vultur .
In Triunghiul Dreptunghic D,E,F M(<D)=90 De Grade Si DM=h(inaltime).se Cunosc :DE=30cm Si EF=5dm,calculati Lungimile,EF,MF,DF,DM.
Va Rog Ajutatima La O Compunere La Engleza Cu Tema "my Hobby" Va Rog E Urgent
Cine A Fost Avram Iancu ? ( Am Compunere Despre El ) In Ce An S-a Nascut , In Ce An A Murit Si Care A Fost Importanta Lui In Istorie ?
In Triunghiul Dreptunghic D,E,F M(<D)=90 De Grade Si DM=h(inaltime).se Cunosc :DE=30cm Si EF=5dm,calculati Lungimile,EF,MF,DF,DM.
URGENT! Analiza Adverbului,a Interjectiei Predicative Si A Substantivului Precedat De Prepozitie.Exemplu: ⇒S-a Asezat acolo ⇒Hai,vino Cu Mine!
Analizati Adjectivul Propriu-zis Din Versul,,ciobanul Daca Se Zareste Printre Desisul Tau Cel Verde,,indicand Si Functia Sintetica A Acestuia
Vreau Si Eu Propoziti Cu Pasnici,agricultura,pastorit,podoabe,stramosi ,urmasi
Hi Eu Sunt Gianni Si As Dori Si Eu Niste Propoziti/rnunturi Cu Urmatoarele Cuvinte:faclie-coifuri-platose-cocon-pecete-