RO Study
👤
Pinkie068
Pinkie068
07-12-2019
Fizică
a fost răspuns
ce sunt vectorii concurenti?
Răspuns :
Albatran
Albatran
07-12-2019
Răspuns:
vectorii ale caror drepte suport au exact un punct comun
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
5x-7y =? Si 5a+3a-6a=? URGENT!!
Suma A 3 Nr. Este 181 Afla Nr.stiind Ca Fiecare Din Ultimele Doua Sunt Cu 5 Mai Mari Decat Dublul Nr. Precedent
Am O Functie F:IR->IR F(x)=[tex] \sqrt{x^2+1} [/tex]-x Imi Cere Sa Arat Ca Functia Este Strict Descrescatoare. Am Aflat Cu Derivata 1 Ca
Eseu Pe Tema ,,O Dimineaţă De Primăvară" Să Conţină Toate Categoriile De Pronume Studiate Categorii De Pronume Studiate Pronume Personal-eu,tu,el,ea,noi,voi,ei,
Redactati Un Text Despre Una Dintre Formele De Relief Studiate La Geografie.Folositi Cat Mai Multe Pronume Personale. Va Rog Frumos Urgent. Randuri10-15 Dau Cor
Opusul Cuvintelor:intarziata,adanc,cantarit,indulgent,sura,ager Din Textul O Vizita In Atelerul Lui Brancuri Va Rooooog Fr
Explica De Ce Cl2 Cu Masa Moleculara Mare (71) Are Punct De Fierbere De -34 Grade C Si HF Cu Masa Moleculara Mica (20) Are Punct De Fierbere Mai Ridicat +19,5 G
Andrei Si Dan Au Impreuna55 Lei .Dan Are Cu 35 Lei Mai Putin Decat Andrei . Afla Cati Lei Are Fiecare Copil
Scrie I Sau Me Completind Propozitii 1) Diana And _______ Love Skiing. 2) He Gave Sandu And _____ The Ball 3) My Cousin And _____ Skate Well 4) She And ____
Rezolv: Se Dau Numerele 3300 Si 100.Aflati a) Suna Dintre Diferenta Si Suna Lor; b)suma Dintre Catul Si Produsul Lor; c)diferenta Dintre Produsul Si Catul Lor.