RO Study
👤
Amalia972
Amalia972
07-12-2019
Engleza
a fost răspuns
ex 1 va rog si repedeeee
Răspuns :
Misarosp
Misarosp
07-12-2019
Răspuns:
1. R
2. R
3. R
4. W
5. DS
Sper că te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Examinați Textul Scrisorii Și Caracterizați-i Următoarele Aspecte :autorul, Adresantul, Subiectul, Scopul, Circumstanțele Comunicării
6 7 Right Or Wrong? Correct The Mistakes Or Write 'Correct' ▸ 1 If We Weren't All Too Tired, We Would Have Played Poker. 2 If She Would Smile More, People Will
Carbonatul De Sodiu Hidratat Cu 10 Molecule De Apă, Na2CO3∙10H2O Numit Uzual, Soda Cristalizată Sau Soda De Rufe Este Eflorescent; Eflorescența Este Proprietate
8 Un Con Circular Drept Are Generatoarea G = 12 Cm Și Raza Bazei R=9cm. Calculați Unghiul Sectorului De Arc Corespunzător Desfăşurări Suprafeței Laterale A Conu
Precizeaza Motivul Literar In Jurul Caruia Se Structureaza Discursul Poetic? Testament Tudor Arghezi
3 Complete These Conditional Sentences, Using Your Own Ideas. 1 If I Didn't Have To Work, ... I'd Spend More Time With My Friends. 2 If I Stay Up Late, . I'd 3
5. Precizează Valoarea Morfologică A Cuvintelor Subliniate În Următorul Fragment: „Mă Tom, lasă-(mă) Să Văruiesc (și) Eu Niţel! Tom Se Opri O Clipă, Chibzuind A
Distanta Latitudinala In Grade Dintre Punctele C Si D
26. Fie Numerele A = √√9-2√√14 Şi B = √√9+2√√₁4. A) Arătaţi Că (a−b)² = 8. B) Calculați (a-b+2√2) 100
Subliniază Cuvintele Alcătuite Dintr-o Singură Silabă Din Textul Următor: Va Rog Repedee Dau Coaronaa!