RO Study
👤
Anonim
Anonim
02-03-2015
Engleza
a fost răspuns
cum să spun : gândurile mele în englezăăăăăă ?
Răspuns :
Alexuca
Alexuca
02-03-2015
My thoughts = Gandurile mele
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
E) Cu Cât Este Mai Mare Suma Decât Diferenta (rezultatele De La Punctele A Și B) Cu Cât Este Mic Catuldecât Produsul (rezultatele De La Punctele C Și D)
Pe O Dună De Nisip Sunt 35 De Cactuși Înfloriți De 7 Ori Mai Puțin Cactuși Neînfloriți Câți Cactuși Sunt Pe Acea Lună De Nisip ?
Exerciții De Rezolvat A) Structuri Obişnuite (clasice) Se Dau Textele: 1. .,Eroii Lui Caragiale Din O Scrisoare Pierdută Sunt Personaje Cu Trăsături Morale Comp
Suma A Trei Numere Este 109. Al Doilea Număr Este Cu 14 Mai Mare Decât Dublul Număr, Iar Al Treilea Este Cât Jumătate Din Al Doilea. Află Cele Trei Numere. Mai
Repede Pana Mama Mea Se Trezeste
Lungimea Dreptunghiului 150m,de Aflat Lățimea,și Perimetrul Dreptunghiului Este400 M(de Aflat Lățimea Dreptunghiului)
Scrieti O Compunere De 150 De Cuvinte Despre O Intamplare La Un Han Care Sa Contina O Secventa Descriptive De 30 De Cuvinte
Ex 3 Va Rog. 100 Puncte
Într O Cutie Sunt 300 Bile Albe Și Să Se Afle Câte Bile Sunt În Fiecare Fel Dacă Bilele Albe Sunt Cu 100 Mai Puține Decât Cele Verzi Prin Metoda Grafică
6. Dacă X : 18,2 = 5,11, Atunci X Este Egal Cu 7. Dacă X2 = 5,76, Atunci X Este Egal Cu 8. Rezultatul Calculului 321,5 2,5 - 40 Este 9. Rezultatul Calculului 1,