RO Study
👤
Anonim
Anonim
07-12-2019
Limba română
a fost răspuns
SCRIEȚI ÎN CIFRE ARABE NUMĂRUL XIV
Răspuns :
MTBcelMare
MTBcelMare
07-12-2019
Răspuns:
14
Explicație:
x=10
iv=4
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Subliniaza Adjectivele Cu O Linie Si Substantivele Cu Doua Linii Din Textul De Mai Jos.
Pentru Un Proiect Despre Corpul Omenesc,Vlad Si Prietenii Au La Dispozitie 42 De Pagini.ei Pun Pe Fiecare Pagina Cate 10 Imagini.pentru Cate Pagini Le Ajung Ima
Ce Numar Trebuie Sa Scazi Din Cel Mai Mic Numar De Cinci Cifre Pentru A Obtine Cel Mai Mic Număr Par De Patru Cifre Diferite ?
Cine Mă Ajută Cireșarii Vol 2 Rezumat Urgent Sa Fie Nici Prea Scurt Nici Prea Lung Dau Coroniță ...
VA ROG DIN SUFLET EX 4
Fie Triunghiul ABC ,cu AB=4cm ,BC=8cm, A) AC=6cm .MN || BC , AM=1cm Lungimea Lui MN Este Egala Cu .... Cm B) Lungimea Lui AN Este Egala Cu .... Cm C) Lungimea L
Determinați Durata De Timp Pe Care Trebuie Plasată Cu Dobândă Simplă Suma De 600 RON Pentru A Obține O Dobândă De 72 RON Dacă Procentul Anual Al Dobânzii Este D
Rezolvați Functia Exponențiala Și Imi Faceti Poza La Toata Rezolvarea :7 La X²+ 1 = 49
Vă Rog Frumos Să Mă Ajutați!!!!
Fa Propoziții Cu Cuvintele De La VocabularVocabulardomesticită: Îmblânzităunic:nu Poate Fiasemănat Cu Nimic; SingurulAm Nevoie De Ajutor