RO Study
👤
Vicky4449
Vicky4449
05-12-2019
Studii sociale
a fost răspuns
Informație despre K-pop
,,DAU COROANA"
Răspuns :
Anonima09747
Anonima09747
07-12-2019
Pai, una dintre informatiile K-pop este ca Jennie din blackpink a avut scandalul lenii, din cauza unui membru din alta trupa, si-a luat mult hate si asa, a revenit greu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
La Ex. Scire:Cate Numere De 5 Cifre Ii Succed Lui 99 999? Ajutati-ma Sa Il Fac Ca Nici Eu Nici Mama Nu Am Stiut... Ajutati-ma!!!
Expansiunea La : Monica Si-a Recunoscut Greseala
Pronume Reflexiv Functii Sintactice
Pentru O Prisma Regulata Cu Ab 12radical Din 3 Si AAprim 18 Cm Care Este Volumul Si Aria Totala A Prismei
Demonstrati Ca Un Triunghi Cu Lungimile Laturilor De 3 Dm,3 Dm,3[tex] \sqrt{2} [/tex] Dm Este Dreptunghic Isoscel.
Spuneti-mi Doua Enunturi In Care Sa Existe un Pronume Personal In Cazul Genitiv cu Functia Sintacticade Atribut Pronominal Si Un Pronume De Politete In Cazul
O Echipa Formata Din 10 Muncitori Poate Termina O Lucrare In 20 De Zile.Dupa Ce Echipa Lucreaza 10 Zile, Muncitori Sunt Trimisi Sa Lucreze In Alta Parte.In Cat
Ce E Vinovat Baiatul Daca I-a Zburat Palarie?i Din Propozitie Este Pronume?
Se Considera Functia F:R→R,f(x)=3-x Si Un Sistem De Axe De Coordonate XOy.Calculati Distanta De La Punctul O La Dreapta Care Reprezinta Graficul Functiei F.
O Cantitate De 6,2 G De Carbonat Al Unui Metal Divalent Se Descompune Pri Incalzirea Intr_un Oxid Bazic Si Dioxid De Carbon. Dioxidul De Carbon Se Trece Pritr-o