RO Study
👤
Lunavalente1688
Lunavalente1688
04-12-2019
Matematică
a fost răspuns
EX: 11 ( VA ROG REPEDE )
Răspuns :
Anavasiliu746
Anavasiliu746
04-12-2019
punctul c) nu se vede dar trebuie să înmulțești cu fiecare nr
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Andrei Si Andreea Au Impreuna 62 De Lei. Dupa Ce Andreea Ii Da Lui Andrei 6,5 ,cei Doi Copiiau Aceeasi Suma. Initial Andrea A Avut?
Precizeaza Functia Sintactica A Cuvintelor Scrise Cu Majuscule : ACUM Martin Maiden, Profesorul Britanic De La Oxford Pasionat De Limbile Romanice, Vorbeste ROM
Aratati Ca Expresia Are Valoare Constanta Pentru Orice Numar Real X. E Corect Modul De Rezolvare? Daca Am Gresit Va Rog Sa Corectati.
Salut! Am Si Eu 2 Probleme La Fizica Si Am Nevoie De Ajutor! :DLa Exercitiul 1 -trebuie Sa Scriu Relatiile Cu E Si Relatiile Intensitatilor La Punctele A,B,C,D,
Precizeaza Valoarea Morfologica A Cuvintelor "anumita,in Jurul,celor ,care " Din Enuntul: "Exista O Anumita Aura De Geniu In Jurul Celor Care Vorbesc Limbi Stra
Linie Franta Deschisa Din 3 Segmente Cum Se Face
Trei Frati Citesc In Total , Intr-o Zi 104 De Pagini Astfel: Bogdan Cu 28 De Pagini Mai Multe Decat Anddrei Si Cu 24 De Pagini Mai Multe Decat Tavi.Cate Pagini
Intr-o Cutie Sunt 10 Bile Albe,20 Bile Rosiii Si 15 Bile Verzi .Care Este Probabilitatea Ca Extragand La Intamplare O Bila Aceasta Sa Fie Rosie ?
Alcatueste Enunturi In Care Prepozitiile: Impotriva,imprejurul,conform,potrivit. Sa Introduca: a)un Substantiv b)un Pronume c) Un Numeral ?
N=13+2(1+2+...+12) ? si Daca Ma Puteti Ajuta Si La : Andrei ,Barbu Si Cosmin Au Impreuna 75 Timbre , Cate Timbre Are Fiecare Stiind Ca Diferenta Dintre Dublul N