RO Study
👤
Iurcik2002
Iurcik2002
02-03-2015
Limba română
a fost răspuns
Ce profesii se practicau in trecut?
Răspuns :
Ramona19852007
Ramona19852007
02-03-2015
agricultura
comertul
mestesugul
Answer Link
ValyRemus
ValyRemus
02-03-2015
In trecut oamenii erau preocupati de "scolile profesionale" de azi. Deveneau instalaltori, mecanici... Numai cine era foarte bazat pe el ridica nivelul si opta spre a deveni om cu functie.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Hei, Cine Ma Poate Ajuta La Acest Exercițiu La Mate? Va Rog Frumos, Chiar Nimeni Nu Ma Poate Ajuta? Nu Cer Atat De Mult, Macar Primele 3-4 Sa Am Un Exemplu Ceva
Povestiți Va Rog E Urgent
Din Sală De Lectură A Bibliotecii Erau 26 De Cititori La Prânz Ma Au Rămas Doar 17 Pune Întrebarea Și Rezolvă Problema
L.Écris 10 Motsappartenant Auchamp Lexical De Lacuisine
6 Va Rog Dau Coroanaaaa
Bună,imi Poate Explica Cineva Frazele Din Clasa A8-a? Marți Am Examen Si Poate Imi Dă Din Fraze
Va Rog Ajutati-mă!La Exercitiul 3!
Redacteaza Un Text De Minimum 150 De Cuvinte, In Care Sa Argumentezi Cum Se Poate Obtine Un Loc De Munca Sau O Functie Mai Importanta, Raportandu-te Atat La Inf
Afla Perimetrul Unui Triunghi Isoscel,stiind Ca Lungimea Unei Dintre Laturi Congruente Este Cu 12 Cm Mai Mare Decat Lungimea Bazei,iar Raportul Lor Este 1,(3)
Tudor Si Cu Ana Au Impreuna 33 De Bomboane.Daca Ana I-ar Da Lui Tudor 5 Din Bomboanele Sale Atnci Tudor Ar Avea De Doua Ori Mai Multe Bomboane Decat Ana.Cate Bo