RO Study
👤
Adnana120152
Adnana120152
01-12-2019
Matematică
a fost răspuns
5x+2<7
_ halp meee
Răspuns :
Crw2134
Crw2134
01-12-2019
Răspuns:
5x+2<7
5x<7-2
5x<5
x<5÷5
x<1
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Transcrieți Din Text Două Numerale Diferite. Menționați Felul Lor.
Buna Seara! am Si Eu O Rugaminte Ma Poate Ajuta Cine Va Am De Facut Ca In Imaginea De Mai Jos Am De Facut Un Proiect Multumesc!
L'article Defini. Complete Par Avec Le ,la, L' ,les. A) .... Soleil B) .... Lune C) .... Fleur D) .... Frere E) .... Album F) .... Arbre G) ... Capains H)
Un Sfert Din Perimetrul Unui Dreptunghi Este Cu 8 Centimetri Mai Mic Decât Lungimea Dreptunghiului Iar Lățimea Este Egală Cu 10 Cm Află Lungimea Dreptunghiului
Scrie Formele Verbului "a Numi", Persoana A II-a, Singular, Modul Conditional Optativ, Timpul Perfect, De La Cele 3 Diateze, Indicandu-le
Am O Intrebare La Stiinte Ale Naturii Clasa A 3a:ce E Liliacul,foca Si Ce Greutate Poate Atinge,cat Cloceste O Prepelita,care E Perioada De Gestatie La Vaca,cap
Pentru Un Tablou De Numere Intregi Calculati Si Afisati 1 Suma Tuturor Elementelor 2 Media Aritmetica A Elementelor
Salut! Am Vazut Un Film In Care Unul A Zis, , Cam Asa Ceva'' In Engleza Dar Nu A Spus, Something Like This '' A Spus Altfel! Dar Subtritarea A Aratat Traducere
Fais Le Portrait De La Reine.
Am Nevoie De O Compunere De Sfarsitul Clasei A Vlll-a Despre Tehnolodie...va Rog Ajutatima