RO Study
👤
Evulescumihai11
Evulescumihai11
30-11-2019
Matematică
a fost răspuns
Ecuatia asta va rog mult
Răspuns :
Boiustef
Boiustef
30-11-2019
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Puteti Spune Cine A Scris Poezia Mai Badita , Floare Dulce ?? Va Rog
Descrie,in Cateva Randuri,o Gradina Cu Flori,folosind Adjective Variabile Si Invariabile,la Sg Si Pl , La Toate Genurile. Rapid Va Roggg
Bogdan Are 100 De Timbre Romanesti Si Straine. Cate Timbre Are Din Fiecare Fel, Stiind Ca Timbre Romanesti Are Cu 24 Mai Multe Decat Straine?Astept Un Raspuns M
50.000 De Leice Parti De Vorbire Sunt Si Ce Functie Au Si Ce Valoare?
Identificati Adverbele Cu Fuctuctia Sintactica de De Atribut Adverbial .a)Din Mesteacanul de-afara Flori Ingalbenite curg .b) In Anii De Pe atunci Primavara
Am Primit O Problema La Mate Din Prisma Patrulatera In Care Zice: A=12 Cm,b=16 Cm,c=15cm Si Zice Sa Aflu Aria Totala,Aria Laterala Si Volum.Stiu Sa Le Aflu Da
Varsta Tatalui Este De 4 Ori Mai Mare Decat Varsta Fiului Sau . Fiul Este Mai Mic Decat Tatal Cu 24 De Ani. Cati Ani Are Fiecare ?
La Ofabrica S-au Produs 229 De Papusi .daca S-ar Mai Produce 117 Papusi Atunci Numarul Acestora Ar Fi Egal Cu Numarul De Ursuleti Produsi La Fabrica Cate Juca
Analizati adj urmatoare Spunand cazu Si Functia Sintactica: fumuri albe se Ridica in Vazduhul Scanteiosca inaltele coloane Unui Templu Maiestosb)
Determinati Numerele Naturale X, Y, Z direct Proportionale Cu Numerele 3 , 4 Si 5 , Daca : Y^2-x^2+2xz -z^2 =192.