RO Study
👤
Ikubas
Ikubas
29-11-2019
Ed. tehnologică
a fost răspuns
TEHNOLOGICA
DAU COROANA
Răspuns :
Mateicraciunel
Mateicraciunel
29-11-2019
Răspuns:
1.A
2.F
3.F
sper ca te am ajutat
Explicație:
e logic :))
Answer Link
Maryglitty
Maryglitty
29-11-2019
Raspunsul:
A
F
F
Sper. a te-am ajutat!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Calculand Suma Cifrelor Celui Mai Mare Numar De 4 Cifre,afli Cati Metri Masoara Cel Mai Inalt Turn Din Piese Lego Construit Vreodata
1 Pentru Functia F: R-> R,f(×)=2×+5, Punctul A(2;1)E Gf Este O Propozitie..... 2 Fie Funcța F:R -> R, F(x)= 3x-a. Valoarea Lui A Pentru Care Punctul M(-1;
La Produsul Dintre Sesimea Numarului 84 Si Impatritul Numarului 13 Aduna Sfertul Dublului Lui 6.Ai Obtinut: A)662 B)728 C)731 D)818
Rewrite The Sentences In Your Notebook, As In The Examples. Vă Rog Frumos Mă Puteți Ajuta La Ex 3
Daca O Prisma Triunghiulara Regulata Are Volumul De 240√3cm Si Latura Bazei Este 8 Cm ,atunci Inaltimea Prismei Este.....!!!va Rog Explicati Ca Nu Inteleg Inal
Un Drum A Fost Parcurscin 3 Zile Astfel:in Prima Zi 20 % Din Lungimea Drumului, A Doua Zi 0,5 Din Rest Si A Treia Zi Ultimii 140km. Afla Lungimea Drumului Si Ca
Cum Se Calculează Nesaturarea Echivalentă A Unui Compus? C4H6Cl De Exemplu
Redacteaza O Compunere De Minium 150 De Cuvinte In Care Sa Motivezi Apartenenta La Genul Epic A Textului Caravana Cinematografica De Ioan Grosan.
Dedenati Si Notati: A) Trei Puncte Diferite Necoliniare; B) Patru Puncte Coliniare; C) Doua Drepte Diferite Care Sa Nu Treacă Printr-un Punct Dat A; D) Doua Pun
Va Rog Sa Ma Ajutati Si Pe Mine La Urmatoarea Problema:<br />1.un Teren In Forma De Dreptinghi Cu L=73 Msi L=32 M A Fost Imprejmuit Cu Nu Gard Sustinut De