RO Study
👤
Mami5685
Mami5685
28-11-2019
Matematică
a fost răspuns
dau coroana❤
multumesc anticipat
Răspuns :
Eusunttzancauraganpa
Eusunttzancauraganpa
28-11-2019
Răspuns:
AOB=30°
FOC=30°
Uite-te la final daca e corect
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Perimetrul Unui Trunghi Isoscel Este Egal Cu 10 Cm. O Latura Are Lungimea De 4 Cm. Aflati Lungimile Celorlalte Doua Laturi .
Media Aritmetica A Doua Numere Rationale Pozitive Este 14,iar Catul Lor Este 1,2(3). Aflati Numerele. P.S.-am Fct Si Eu Cv Dar Nu Cred Ca E Corect. :)
Intr-o Impartire Deimpartitorul Este 51iar Restul Este 6.afla Impartitorul Si Catul.cate Solutii Sunt?
Sall Sunt Nou Si Vreau Sa Intreb Cv Am Facut Un Ex Si Nu Stiu Daca E Bunraportul Dintre 12 Si Y Este 0,8 Sa Aflu Yam Facut Asa :12-0,8=11,92ajutatima Spunetimi
Un Dreptughi Are Perimetru D130 Cm Are Lugimea Egala Cu 9 Supra 4 Din Latime.. Aflati Aria Dreptunghiului?
Cum Se Rezolva Urmatoare Problema? ,, Calculati Aria Unui Trapez Isoscel Cu Diagonalele Perpendiculare Stiind Ca Are Linia Mijlocie De 18 Cm. "
Media Aritmetica A Doua Numere Rationale Pozitive Este 14,iar Catul Lor Este 1,2(3). Aflati Numerele. P.S.-am Fct Si Eu Cv Dar Nu Cred Ca E Corect. :)
Intr-un Autobuz Erau 38 De Calatori .La Prima Stati Coboara Un Numar De Calatori Si Urca 17 .Acum In Autobuz Sunt 40 De Calatori. Cati Calatori Au Coborat ?
Micsoreaza Cu 30 Numerele:70;30;80;40si100
PROVERBE DESPRE UNIRE