RO Study
👤
Antoniapop12
Antoniapop12
02-03-2015
Limba română
a fost răspuns
cum sa fac o descriere stintifica?
Răspuns :
Gfdg
Gfdg
02-03-2015
Ca sa faci o descriere stiintifica trebuie sa folosesti amanunte adevarate
/
reale cu date precise si trebuie fara figuri de stil sau imagni artistice.
Sper ca ti-am fost de ajuutor!!!!!!!!!!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Realizați O Scurtă Compunere Cu Tema "O Zi Din Viata Omului Preistoric"
Fara A Calcula , Aflame Ultima Cifra A Produserlor.Justifica Fiecare Raspuns.a) 52×7×10×59×2b)73×9×3×54×2×5c)25×4×2×69×5d)8×21×5×32
Iportanta Economica A Riului Prut ..eseu
Radu Are 520 Lei George Are Cu 125 Lei Mai Mult Decât Radu Iar Mihai Are Cu 250 Lei Mai Puţin Decât George Câţi Lei Are George Şi Câţi Mihai
Când Amplifici Un Număr Iar Numărul Este Ridicat La O Putere Se Amplifica Și Puterea?ex[tex] {x}^{2} \\ [/tex] Amplificat Cu 3
Trei Elevi Au Impreuna 780 Lei. Al Doilea Elev Are Cu 30 De Lei Mai Mult Decat Primul. Al Treilea Elev Are De Treilea Elev Are De Trei Ori Mai Multi Bani Decat
O Compunere Despre Planurile Mele De Viitor In Engleză Cum Ar Fii:vreau Sa Termin Liceul Sa Ajung Polițist Chesti Din Astea Va Rog!!!!
Dacă Într-un Triunghi Isoscel Doua Linii Mijloci Au Lungimile De 3cm ,respectiv 4cm Aflați Perimetrul Triunghiului. Ajutor!!!
Vă Rog Ajutați-mă! Este Urgent! Acest Exercițiu Este De Clasa A Opta. Rezolvarea Acestui Exercițiu O Vreau Poză Nu Scris. La Rezolvarea Acestui Exercițiu Vreau
Calculeaza Masa De Var Nestins (kg) Care Se Obtine Din 2 T De Calcar De Puritate 80%.