RO Study
👤
Georgescudaniel85
Georgescudaniel85
28-11-2019
Istorie
a fost răspuns
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Răspuns :
HerbeiV
HerbeiV
28-11-2019
1:A
2:C
3:B
4:b
5:b
6:d
7:d
8:a
9:c
10:c
Sper că te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A 2 Numere Este 48. Stiind Ca Unul Este De 5 Ori Mai Mare Decat Celalant, Afla Numerele
Se Considera Functia F:R-R, F(x)=1-x. Rezolvati Ecuatia F(f(x))=0
Prezentati Cele Doua Parti Ale Textului Bivolul Si Cotofana De George Toparceanu ! E Urgent ,mai Am 10 Min Pana Plec La Scoala Si Am Uitat Sa Scriu ,si Nici Ma
Scrie Patru Expresii In Alcatuirea Carora Sa Intre Substantivul ,,ochi`` !! Urgent,va Rog Repede...am Nevoie De El Maine!! Va Multumesc!!
Vreau Si Eu O Compunere Despre "Eroii Din Zilele Noastre".
Un Distribuitor De Carti Dispune De O Camioneta Cu Capacitatea De Tansport De 800 Kg.El Are De Defuzat 4000 De Carti A Cat 250 G,in Pachete De 20 Carti Cate Car
Cate Drumuri Trebuie Sa Faca Un Camion Pentru A Transporta 8200 Kg De Marfa,daca El Poate Fi Incarcat Cu 3 T.
Dan Are La Fel De Multi Frati Ca Si Surori.Sora Lii,Adina,are De Doua Ori Mai Multi Frati Decat Surori.Cati Copii Sunt In Familie?
Am Si Eu Nevoie De Schema Propozitiilor : Am Rezolvat Problemele Grele. Ina Deseneaza Cu Acuarele Peisaj1. Ma Pregatesc De Scoala. Va Rog!!!! Dau Si Coronita !
Se Considera Toate Numerele Naturale De Cate 3 Cifre Scrise Cu Elementele Din Multimea [1,2].Sa Se Calculeze Probabilitatea Ca , Alegand Un Astfel De Numar Aces