RO Study
👤
Robibasco8
Robibasco8
27-11-2019
Matematică
a fost răspuns
Am nevoie urgent.Dau 15 pct.
Răspuns :
Gmv0895
Gmv0895
27-11-2019
Răspuns:
3/2=6/4 / inseamna supra
5/10=2/4
Answer Link
Lithal
Lithal
27-11-2019
Deci avem la
a) 6/4 = 3/2
b) 10/4 =5/2
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1)Incercuieste Substantele Ale Caror Mase Moleculare Relative Sunt Egale: A)NO2; A)CO2; C)CaO; D)KOH. Argumenteaza Pri
Analizati Substantivele Si Adjectivele Din Textul De Mai Jos, Precizand Si Functia Lor Sintactica. Slabite, De Atata Caldura, Si Lenese Apele Curg, Iar Pacea N
Maria Are O Sumă De Bani.In Prima Zi Cheltuie 50%din Sumă,iar A Doua Zi,un Sfert Din Rest.Afla Ce Sumă A Avut Maria Dacă După A Doua Zi I-au Rămas 120 De Lei.
Vă Rog E Urgent Îmi Trebuie O Compunere Cu Titlul''O Zi La Mare" Cu 8 Rânduri De Caiet A4
Care Este Simbolostica Culorilor In Peisajul Toamnei: Rosu Galben Cafeniu Si Verde Inchis
Afla Suma Divizorilor Intregi Ai Numarului 45
Cel Mai Mare Numar De 8 Cifre Consecutive DAU COROANA
Cerința Pe Poarta Unei Fabrici Ies În Ordine N Pachete Fiecare Având Un Volum Cunoscut. Pachetele Sunt Transportate Folosind Camioane. Toate Camioanele Au Aceea
2)Din Elementele: Ca; O; H; S Alcatuieste Formula Chimica A Unei Substante Pentru Fiecare Tip De Legatura Indicata: a) Covalenta Nepolara______; b) Covalenta Po
Dan A Cheltuit 30 % Din Suma De 50 De Lei. Cu Ce Suma De Bani A Ramas? ( Dați-mi Rezolvările Complete)