RO Study
👤
Roxyroxanaelena79
Roxyroxanaelena79
27-11-2019
Engleza
a fost răspuns
Puteți să mă ajutați??
Răspuns :
Xeniahangan2008
Xeniahangan2008
27-11-2019
Răspuns:
2. In
3. On
4. In
5. At
Sper că te-am ajutat!
Answer Link
Anonymus593
Anonymus593
27-11-2019
Răspuns:
2)in
3)at
4)in
5)on
Sper sa te ajute!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Trei Copii Au Împrteună 24 De Carti. Cîte Cărti Are Fiecare, Dacă Primul Are De 3 Ori Mai Putine Decit Al Doilea ,iar Al Treilea Are Cit Diferenta Dintre Primi
Rezolvati Ecuatia: 2x-1/2-x/3=x+3/6 Va Rogg! URGEENNT
Redactati O Scrisoare Catre Bunicii Vostri, Prin Care Ii Anuntati Ca Veti Merge La Ei In Vacanta. P.S Scrisoare Sa Fie De Vreo 4-5 Randuri Frumoasa Si Putin Det
Transcrie Morala Fabulei "Soarecele Si Pisica" De Grigore Alexandrescu. (URGENT)
Daca Pe Cercul De Centru O Si Raza Egala Cu24 Cm Se Iau Punctele A,B,C Astfel Incat M(AB)(corzii)=80° Si M(BC)=40°,atunci Lungimea Corzii AC=???
O Luminare Arede Timp De 4 Minute .In Cit Timp Vor Arde 4 Luminari De Acelasi Fel Daca Se Aprind Pe Rind La Un Interval De Un Minut
Am Nevoie De Ajutor! Imi Trebuie Cel Putin Trei Cuvinte Pentru A Completa Urmatoarele Propozitii: Lacul Scanteiaza Precum ............................... A
In Trapezul Isoscel ABCD Avem Baza Mica Egala Cu Laturile Neparalele Si Au Lungimea De 10 Cm,iar Unghiul Drept Actutit Este De 45°.Aflati Lungimea Diagonalei Si
Daca Pe Cercul De Centru O Si Raza Egala Cu24 Cm Se Iau Punctele A,B,C Astfel Incat M(AB)(corzii)=80° Si M(BC)=40°,atunci Lungimea Corzii AC=???
Se Considera Functia F:R->R, F(x)=4x-1. Determinati A ∈ R, Daca A(a;-9) ∈ Gf.