RO Study
👤
Caprazoia
Caprazoia
27-11-2019
Limba română
a fost răspuns
Vă rog puteți să mă ajutați?
Răspuns :
Gabrielaferaru2019
Gabrielaferaru2019
27-11-2019
Răspuns:
Cred ca te-am ajutat!!!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Salut! Vă Rog Să Mă Ajutați Cu Acest Exercițiu! De Preferat, Să Atașați O Poză Cu Rezolvarea Acestuia Pe Foaie.
7. Scrieți Coordonatele Punctelor Reprezentate În Sistemul De Axe Ortogonale: B) D +ין •c F A. C) 1+ E 1 B. 0 + 1 X O 1 X E С A Bt В D.
De Un Resolt Cu Constanta Elastica 200 N Pe Metru Se Agata Un Corp Cu Masa De 5 Kg. Aflati A) Greutatea Corpului B) Forta Elastica C) Alungirea Resoltului
Va Rog Frumos Ajutor Nu Prea Am Inteles Ex Asta In Clasa
Bună! Mă Întrebam Dacă Mă Puteți Ajuta La Acest Exercițiu, Punctul B,nu Am Înțeles Cum Să-l Rezolv, Mă Poate Ajuta Cineva? Și Să-mi Explice Dacă Se Poate! Mulțu
Conjugati Verbul(a Ridica) La Modul Indicativ,timpul Prezent.
Precizati Felul Pronumelor Și Adjectivelor Pronominale Din Enunturile:1. Care Clasa Se Afla La Etajul Al 2 Lea2. Știu Ce Carte Sa Citesc3. Al Cui Este Stiloul A
4. Corelează Situațiile Prezentate Mai Jos Cu Istorisiri Studiate Și Argumentează Alegerea Făcută. A. În Drumeția De La Sinaia, George A Condus Un Grup Numeros
Catul Numerelor 22 344 Și 12 Va Rog Dar Cu Rezolvare Nu Doar Rezultatul Repedeeeeeeee Dau 15 Puncte
Ionuț Are În Colecție 18 Imagini Cu Plante Exotice Ceea Ce Înseamnă Că Are De Două Ori Mai Multe Decât Florin Câte Imagini Cu Plante Exotice Are Florin Cu Intre