RO Study
👤
Denistenis123
Denistenis123
27-11-2019
Matematică
a fost răspuns
Calculati:dau coroanaaaa
Răspuns :
Alisia24
Alisia24
27-11-2019
Ai aici rezolvarea. Sper că te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sinonime Pentru : Multime Pagana , Gloata , E Grozava Si Vai , A Manca Pamantul , A Da Scapare , A-i Da Dreptate .
Raspundeti Rapid: 1. Palisandrul Este O Specie De Arbori Existenta In: A. Padurea Musonica B. Savana C. Taiga D. Tundra 2. In Climatul Mediteranean Se Dezvolta
Un Dreptunghi Are Latura 120 Dm Si L 8m.comparatai Ariadreptunghiului Cu Aria Patratului Care Are Latura Egala Cu Media Aritmetica A Lungimi Si Latimi Dreptun
Formulati Enunturi In Care Cuvintele Urmatoare Sa Fie Complemente: (cu)vasile,(de La)bunicul,ioanei,-o,(pentru)noi,spre(dumneavoastra),ne-,(la)tine. dau Coroana
Transcrie Propozitia Subordonata Din Fraza Urm Precizand Felul Ei : Iar La Acest Capitol Imi Place Mereu Sa Dau O Mana De Ajutor
Ioana A Citit O Carte De 360 De Pagini In Doua Saptamani.aflati Cate Pagini A Citit Ioana In Fiecare Saptamana,stiind Ca In Primele 7 Zile A Citit De 3 Ori Mai
Va Rog Sa Ma Ajutati ,imi Trebuie Pe Luni La Religie! Alcatuiti O Poezie Catre Sfantul Alexandru. De 2,3 Strofe.
Explicati Cum S-au Format:bunica, (a) Desface. (intrebarea Se Refera La O Explicatie Cu Derivare)
1.Cum Denumesti Participantii La O Reactie Chimica ?2. Caror Tipuri De Substante Apartin Reactantii ? Dar Produsii?3. Ce Lege Fundamentala Sta La Baza Oricarei
Rezolvati Inecuatia |x+2|(|x+3|-2)<0