RO Study
👤
Leorafa
Leorafa
26-11-2019
Limba română
a fost răspuns
Diminutivul de la ,,castel,,
Răspuns :
Dianadianaaaaa
Dianadianaaaaa
26-11-2019
Răspuns:
Castelaș.............
Answer Link
Sabinasava34
Sabinasava34
26-11-2019
Castel= castelaș
sper ca te am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Se Amestecă 200 G Soluţie De Acid Clorhidric Cu Concentraţia Procentuală Masică 10% Cu 300 G soluţie De Acid Clorhidric Cu Concentraţia Procentuală Masică 2%.
Rescrie Propozitiile Corectand Greselile : 1. Nici Cand Nu Am Avut O Nota Mai Mica. 2. Nu Conteaza Nicicat De Mult Imi Place Mie Dansul Si Nici Cat De Ieft
1. Pentru O Excursie Tematica S-au Inscris 54 De Elevi . Numarul Baietilor Reprezinta 4 Supra 5 Din Numarul Fetelor . Aflati Cati Baieti Si Cate Fete Merg In
Utilizand Proprietatea ,,[a,b]*(a,b)=a*b'' Aflati Numerele Naturale A Si B :[a,b]=72 Si A*b=864.Multumesc.
Redacteaza O Compunere De 15-20 De Randuri , In Care Sa Descrii O Vacanta Petrecuta De Tine La Munte /mare. Insereaza Patru Figuri De Stil.Gaseste Un Titlu Potr
1 . " E Tihna -n Livada Si Pace ... " Exprima-ti Opinia Despre Semnificatia Acestui Veres, In Maximum Cinci Randuri . 2.Alcatuieste O Fraza In Care Sa Existe
Buna. Traduceti-mi Si Mie ,,eu Am Sa Merg In Bulgaria Cu Familia Mea. Abia Astept! V-a Fi Super"
Neataa ! Am Nevoie De Ajutor...Imi Puteti Spune Cat Mai Multe Formule Chimice Cu Denumirea Lor Populara? Gen: NaCl=sare De Bucatarie, NH3= Amoniac, Etc?
Pe Baza Urmatoarelor Reactii Termochimice:a) NO (g) + O3(g) -> NO2(g) + O2(g) delta H1 = -199kjb) O3(g) -> 1,5 O2(g) -> Delta H2= -142 Kjc) O2(g) -&
Cine Imi Poate Da Niste Ortograme Maxim 20 Minim10!! Repede Va Rog!!