Răspuns :
Răspuns:1 Dan Turner @ DannyBoy06 3 ore Încă o excursie cu bicicleta, Sally. Este mai ieftin decât să iei un autobuz și mai ecologic. Cred că este cea mai rapidă modalitate de a vă ocoli. # London
2 Alfie Foley @theoneandonlyalfie 3hr Modul meu preferat este telecabina de peste râul Thames. Puteți vedea toate obiectivele turistice de acolo. Cu siguranță mai interesant decât autobuzele sau bicicletele! Este minunat! #London
3 Bobby Danvers @bobnotdan 2hr Scuze, dar o plimbare cu telecabina nu este la fel de interesantă ca un tur cu elicopterul! Poți face câteva fotografii grozave de acolo. Abia aștept să plec din nou! #London
4 Lily Piper @lilyofthevalley 2h Ce zici de o croazieră de-a lungul râului Thames? O barcă este cel mai relaxant mod de a vedea atracțiile turistice ale Londrei. La revedere. Deocamdată! #Londra
Explicație:
Răspuns:
-Încearcă un tur cu bicicleta, Sally! Este mai ieftin decât să iei un autobuz și mai ecologic. Eu cred că este cel mai rapid mod de a merge.
Calea mea favorită este telecabina de peste raul Thames. Poți vedea toate obiectivele turistice de sus. Cu adevărat mai palpitant decât autobuze sau biciclete! Este minunat!
Scuze, dar un tur cu o telecabină nu este mai palpitant decât un tur cu un elicopter! Poți face poze minunate de sus. Abia aștept să vină din nou!
Ce ziceți despre o croazieră de-a lungul râului Thames? O barcă este cea mai relaxantă cale pentru a vedea toate atracțiile turistice din Londra. La revedere deocamdată!