RO Study
👤
Anonim
Anonim
02-03-2015
Limba română
a fost răspuns
Compunere mica,,O zi deosebita''
Răspuns :
Dananeagu
Dananeagu
02-03-2015
O zi deosebita
Eu nu mi-am mai vazut bunicii de cand eram foarte mica. parintii mei mi-au facut o surpriza si m-au dus intr-o mini vacanta la bunicii mei . Ziua aceea , a fost o zi deosebita.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sugestie De Carti Politiste/clasice?
Construiți Cercurile C1(O1, R1) Și C2(O2, R2) În Următoarele Situații, Precizând Poziția Unuia Față De Celălalt:a) R1=3cm,r2=5cm,O1,O2=8cmb)r1=1cm,r2=4cm O1O2=4
Calculează În Două Moduri După Model
Va Rog De La 3 In Jos. Da Nu Raspundeti Pentru Puncte Va Roog
Voi El Ea Sunt Forme Accentuate Sau Neaccentuate
URGENT!! Transformă Vorbirea Directă Din Textele De Mai Jos În Vorbire Indirectă.
Aflati Lungimile Laturilor Unui Paralelogram Cu Perimetrul De 24cm Daca Lungimea Este De Trei Ori Mai Mare Decat Latimea AB=3BC. Va Rog Repede! Dau Coroana! Est
S.7 Complete The Text With The Or- (no Article).Greenwich Is In 1London, (2capital City Of (3) ..........UK. (4) ......Greenwich Meridian Is (5) Line Betweeneas
URGENTT!!!!Îmi Poate Scrie Cineva O Poezie Pentru O Colegă Pe Care O Cheamă Selena, Dacă Puteți Să Fie Și Cu Câteva Referințe La Mate. Nu Suntem Prietene Bune N
Ma Poate Ajuta Cineva Cu REACTIILE DE DISOCIERE Pentru Azotat De Calciu, Iodura De Magneziu Si Hidroxid Feros ? Multumesc 1