RO Study
👤
Dragutgabriela44
Dragutgabriela44
26-11-2019
Limba română
a fost răspuns
Rog sa ma ajute cineva
Răspuns :
Marianalexandru69696
Marianalexandru69696
26-11-2019
Răspuns:
Care este textul???????
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 17+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Dau Coroana Și Puncte Clasa A4a Pe O Foaie Faceți Și Trimiteți Mi Va Rog Mult De Totvat De Repede Se Poate Va Rog Repede Dau Coroana Plz
În Acea Duminică A Ultimelor Încercări Când Sta Zgribulit Pe Mal, Tremurând De Oboseală Și Ciudă, Descoperise Pescuitul. Descoperise Un Pescar. Nu-l Observase C
Exercitile De La 3 La 9 Repede Va Rog! Dau Coroana!
Repede Va Rog Frumos Dau Corona Si 100 De Puncte Din Suflet Va Rog Frumos
Se Consideră Piramida Triunghiulară Regulată VABC Cu Latura Bazei De 12 Cm Și Muchia Laterală Formează Cu Planul Bazei Un Unghi Cu Măsura De 30 De Grade. Volumu
+Precizează Valoarea Morfologică, Cazul, Funcția Sintactică Pe Cuvintele Subliniate: Enuntul;Val. Morofologică. Cazul Deasupra _caruia_ Locuieşti Tu? Mâine Vom
1 Cui Ii E Adresata Cartea Micul Print 2 Care E Caracterul Preferat Din Micul Print 3 Din Punct De Vedere Realist Ce Înseamnă Floarea, Micul Print , P
Bunicul A Recoltat Din Livadă De Lângă Casă O Cantitate De 60 Kg De Mere El Vrea Să Le Așeze În Lădițe De Câte Ori 8 Kg Fiecare. De Câte Lădițe Va Avea Nevoie?
2 Copiaţi Secvenţele. Efectuați Analiza Sintactică A Enunţurilor. Explicaţi Cum Aţi Determinat Funcţia Sintactică A Interjecţiilor. Atunci Eu Mă Dau Iute Pe-o C
A. Scrie Răspunsul, În Enunțuri, Pentru Fiecare Dintre Întrebările De Mai Jos Cu Privire La Textul Dat. 1. Transcrie Două Cuvinte Din Câmpul Lexical Al Formelor