RO Study
👤
Raduion1973
Raduion1973
26-11-2019
Franceza
a fost răspuns
repasser formă negativă
Răspuns :
Elbeyalymaya
Elbeyalymaya
30-11-2019
Răspuns:
ne repaser pas .................. .......
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Analiza-ti Atributele Dau Coroana 1. Pe Banca Verde Stăteau Doi Copii2. Norii Negri Se Pe Pământul Posomamorat 3. Suvoaie Mari De Apa Curg Pretutindeni4. Patru
3 Supra 10 Trabsformata In Fractie Zecimala
Un Caiet Costă 1,80 Lei,iar O Carte 6 Lei.Un Colet In Valoare De 51 Lei Conține Aceleași Tip De Caiete Și Cărți,al Căror Număr Total Este 12.Cate Cărți Și Caiet
Am Nevoie Repede De O Compunere Cu Titlul Scoala Meu . Eu Am O Scoala De Sat
Enumara Planetele Sistemului Solat Conform Mărimilor,apoi Conform Depărtării De La Soare.Eu O Sa Pun La Limba Romana Dar O Sa Fie La Ştiinţe
Answer The Questions. a) Why Shouldn't People Be Indifferent Towards Children With Physical Deficiencies? b) What Rights Does Each State Provide For Its Citizen
3.Completează Șirul De Numere Conform Regulii Scrise Pe Nor.4.Observă Regula,scrie-o Pe Nor Și Completează Șirul În Mod Corespunzător.Rapid!!!!Dau Coroana?
Scrisă Ca Interval Mulțimea A Egal Acolada X Aparține Lui R Modul Minus 2 Mai Mic Ca X Mai Mic Sau Egal Cu 3 Este A Egal ....
Scrie Numele Fiecare Fetite, Stiind Ca; Alina Este Mai Scunda Decit Corina, Dar Mai Innalta Decit Maria; Doina Este Mai Inalta Dect Corina,dar Mai Scunda Decit
Suma A Trei Numere Este D 3798 Primul Număr ESTE Mai Mare Cu 17 Ca Al Treilea , So Al Doilea Cu 7 Mai Mic Ca Primul