RO Study
👤
Anonim
Anonim
25-11-2019
Matematică
a fost răspuns
Radical din 24
Radical din 192
Răspuns :
Mlarisa862
Mlarisa862
25-11-2019
Răspuns:
√24=4,89
√192=13,85
...........
Answer Link
Elvira22
Elvira22
25-11-2019
Răspuns:
Sper ca te-am putut ajuta!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Sa Se Calculeze Randamentul Transformarii CH₄+NH₃+ [tex] \frac{3}{2} [/tex] O₂⇒ HCN+3 H₂O Stiind Ca Reactantii Se Introduc In Proces In Raport Molar C:NH₃:O
Am Nevoie De Un Catecel Despre Cum Ne Traim Viata ,dar Versuri Calumea Si Sa Rimeze :* Va Rog (este Pentru Tema Care Mi-a Dat-o Profesora In Vacanta :* :) Va Ro
Calculati Suma 4+9+14+19+24+...+2014.
Cum Descumpui In Factori expresia xy+2x-5y-10
Intr-o Urna Sunt 5 Bile Albe ,7 Bile Negre Si 8 Bile Verzi , Identice Sub Toate Celelalte Aspecte . Aflati Cel Mai Mic Numar De Bile (n) Care Trebuie Extrase La
Subliniaza Structurile Pleonastice Din Enunturile De Mai Jos:1-Cei Doi Savanti Au Colaborat Impreuna La Aceasta Sescoperire.2-Ai Urcat Pana Sus?3-Fetita Cea Mic
O Hidrocarbura A Are Compozitia Procentuala 80%C Si 20% H, Procente De Masa .Sa Se Determine Formuma Moleculara A Hidrocarburii A .
Un Vas In Forma De Cub Cu Michia De 2dm Este Plin Cu Apa. Verificati Daca Apa Den Vasul Cubic Poate Fi Turnata Intr-un Vas In Forma De Paralelipiped Dreptunghic
Alcatuieste Enunturi Cu Urmatoarele Ortograme:oricum:__________________________________ori Cum:_________________________________oriunde:________________________
Comenteaza In 3-4 Randuri Semnificatia Segventei Cred Ca Prin Fierea Lui. omul E Impins Sa Afle Tot.sa Nui Ramana Nimic Necunoscut