👤

redactează un text argumentativ despre rolul scoli in alegerea carierei
va rog frumos dau coroana ​

Răspuns :

Intr-o zi frumoasa de vară trebuia sa merg la liceu pentru a ajunge ceva in viata.

In primul rand trebuie sa dau un test pentru a vedea profesorul cat de bine ma descurc.In adoilea rand voi primi nota de la 8 la 10 si voi putea trece testul.Apoi trebuie sa ma duc la o profesoară si sa arat testul meu,profesoara aceia mea spus că trebuie sa ma duc la București la liceu si sa vorbesc cu directoarea de acolo si sa-mi vada nota.Eu luasem 9,eram foarte fericită.Adoua zi ma pregăteam sa plec la Bucuresti,cand sa ajung a trebuit sa dau iar un test si atunci tot 9 am luat.Trebuia sa ma cazez pentru zilele următoare.A treia zi am plecat la liceu si am spus profesoarei aceia ca vreau sa ma fac astronaut dar nu pot pentru ca nu ma pricep bine la geografie,luasem nota 7 si cand am auzit am rămas cu fata palidă.Profesoara ma încurajat si mi-a spus că pot sa ma fac polițista daca fac atletism si ma pricep foarte bine la romana.Am întrebat-o pe directoare daca sunt buna la romana si de ce nota sunt si mi-a răspuns ca sunt de nota 10 eram super fericita ca ma pot face polițista pentru ca am avut noroc ca eu fac atletism.

Ma bucur ca pot ajunge polițista sigur este ceva foarte bun.

Sper ca tia placut dă-mi inima si stele daca vrei.Te rog