RO Study
👤
Alexandra816486
Alexandra816486
24-11-2019
Engleza
a fost răspuns
ex 7
mă ABONEZZZZZZ
ajutorr
Răspuns :
Gabymol
Gabymol
24-11-2019
Răspuns:
imi pare rau dar asta nu stiu.
Answer Link
Giuliiaa399
Giuliiaa399
24-11-2019
Răspuns:
5.could
6.talked
7.came
8.agreed
9.raised
10.asked
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog ,am Nevoie De O Scrisoare Redactata ,de 10 Randuri Catre Un Scriitor,cantaret,actor,sportiv Sau O Personalitate De Viata Publica.
As Dori O Compunere Cu Titlul Iepurila Si Urechila Folosind Si Cuvintele Iepurila,urechi,Urechila,ciulite,nemiscat,tufis,fratioare.
A Fost Odată Un Împărat Foarte Viteaz; Toate Împărățiile De Prinprejurul Împărăției Sale Îi Cerea Sfaturi: Atâta Era De Drept Și Înțelept. Când Se Isca Sfadă În
Problema Clasa A Doua A; Suma A Doua Numere Este 91.Stiind Ca Primul Numar Este Format Din Doua Numere Consecutive Pare ,cu Cifra Unitatilor Cel Mai Mare Numar
Poster Cu Cifrele Magice Si Formulele Specifice Basmului Praslea Cel Voinic Si Merele De Aur
Rolul Virgulei În Construcţia : "Să Mă Poarte Ca Săgeata Unde El Ştie,şi Eu!"
In Cat Timp Poti Ajunge La Spital Cu Viteza V=80km/h, Daca Spitalul Este La D=1820 M Departare De Cata Ta?
Calculati Media Artimetica Si Media Geometria A Numerelor : 3 Radical 5 + 3 Si 3 Radical 5 - 3 .
Intr-o Urna Se Gasesc Un Nr. De Bile Albe Bile Negre Si Bile Rosii Direct Proportionale Cu Nr 2 3 Si 7.a) Daca In Total Sunt 60 De Bile Aflati Nr. De Bile Rosii
Din Propozitia : Zicea Unei Vulpi Ursul, C-oricine O Să JureCare Este Valoare Morfologica A Cuvantului ''unei'' ?