RO Study
👤
Edina67
Edina67
23-11-2019
Matematică
a fost răspuns
Ma puteti ajuta?
°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°
Răspuns :
Andreea0046
Andreea0046
24-11-2019
Răspuns:
ai incredere. e corect. sunt mate info si stiu ce fac.
sper sa intelegi
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Masurile Unghiurilor Formate De Bisectoare Unui Unghi De 72 Grade Cu Laturile Unghiului Este.... va Roog!!!!
Alcatuieste Propoziti Cu Sensurile Diferite La Plural Al Substantivului Partiala
Redactează Un Dialog Între Predicatul Verbal Și Predicatul Nominal,în Care Fiecare Să-și Prezinte Atuurile.Subliniază Predicatele Folosite Și Precizeaza Felul L
La Cursurile De Patinaj Şi Schi Participă Copii Din Mai Multe Şbăieţifetetotalpatinaj130cu 23 Mai Multeschi254cu 142 Mai Puținetotal
DEMONSTRATI CA OPERALINGE DE ION A GÃRBICEANUAPARTINE UNUI TEXT NARATIV Lit
Dați Exemple De Câte 2 Termeni:- Nevizi: (ex.: Inorog, Centaur)- Colectivi: …- Singulari: …- Concreți: …- Nevagi: ...
Mara Spune: „În Pușculița Mea Am Economisit O Sumă De Aproximativ 50 De LeiCe Sumă De Bani Ar Putea Avea Mara? Notează Pe Puşculite Toate Variantele Posibile.
Principalul Element De Identificare A Popoarelor Într-un Cuvânt ???????
Liartraitorbetrayaltrue Friendlasting Friendshipto Befriendto Betrayto Shareto Lend A Handto Rely On/ To Trustto Argue De Tradus Aceste Cuvinte Candidmeanrelia
Elementul A Cu Z=19 Formează Cu Elementul B Din Gr.16 P2 Un Compus. Se Cere : a) Configurația Electronică A Elementului A, Numărul De Straturi,substraturi,orbit