RO Study
👤
Denisafedor
Denisafedor
23-11-2019
Fizică
a fost răspuns
Va,rog sa ma ajute cineva si pe mine
Răspuns :
Simadj28
Simadj28
24-11-2019
Răspuns:
Explicație:
ce scrie?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 45+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vă Rog Frumos, Răspunsul Întreg V-a Primi Coroana.
Fișă De Lucru Colorează: Cu VERDE, Pronumele. - Cu GALBEN, Adjectivele. - Cu ALBASTRU, Verbele. - Cu ROȘU, Substantivele. Scrie Cuvintele În Tabel, La Categoria
Am Nevoie Va Rog Frumos De Problema 6.
3. Elaborează Un Minighid Din 6 Sfaturi Pentru A Te Bucura De Succes În Viitoarea Carieră, S U С C E S.
Prezinta In 30-70 De Cuvinte O Tema Comuna Celor Doua Texte Date Valorificand Cate Un Element De Continutcele 2 Texte Se Numesc Amintiri Din Copilarie De Ion Cr
Cate Cifre S-au Folosit Pentru Scrierea Numarului A? A= 12345......929930 Multumesc Anticipat!
0 Participată La Sondajul Despre Tipul De Elev Apreciat De Colegi Consideră Că Trebuie „Să Mi Se Spună Să Învăt. Să Fiu Împinsă De La Spate. Și Nu Numai Eu Sunt
A 5 5p 5. Punctele A, B, C Și D Sunt Situate Pe Un Cerc De Centru O Astfel Încât Triunghiul ABC Este Echilateral Si BD Este Diametru. Măsura Unghiului ACD Este
Scrie O Propozitie Intarogativa Cu Cuvntul Care Denumeste In Textbun Obiect Folosit Pentru Zbor. .
Identifica Pronumele Demonstrative Scrise Italic Din Enunturile De Mai Jos,apoi Analizeaza-le ,mentionand Felul,genul,numarul,cazul Si Functia Sintactica