RO Study
👤
Anonim
Anonim
22-11-2019
Matematică
a fost răspuns
ajutati.ma va rog repede dau coronita​
Răspuns :
Biamunteanu01
Biamunteanu01
22-11-2019
Explicație pas cu pas:
acesta este raspunsul corect
Answer Link
VEDEÈšI TOATE RÄ‚SPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutati Va Rog) Scrieti Cite Un Enunt Cu Sens Propriu Si Cel Figurat Al Lexemului Limba.
Un Gaz Biatomic Este Incalzit Izobar, Absorbind Cadura Q=350J. Calculeaza:a) Caldura Cedata De Gaz Prin Racire Izocora Pana La Temperatura Finala;b) Lucrul Meca
Spuneti-mi Si Mie O Scurta Caracterizare Dupa Care Eu Sa O Deszvolt La Pozestirea Planeta Celor Doi Sori, De Horia Arama!!!!!! E Urgent!! Va Rog Ajutoooor!!!
Read Kirsty Letter To Her Pen Friend .REWRITE THE PHRASES UNDERLINED USING A CORRECT FORM OF (not) BE USED TO And GET USED TO..Inlocuiti Frazele Punctate Folosi
1. Numarul De 3 Ori Mai Mic Decat 486 Este ...2. Numarul Care Impartit La 9 Da Catul 18 Si Restul 2 Este ...3. Dintre Numerele Naturale 2 La Puterea 21 Si 3
Descompuneti Numărul 6 Ca Suma De 2,3,6 Termeni Egali.scrieti Fiecare Descompunere Prin Inmultire
Astăzi Bunica Mia Luat 9 Pere Cate Pere Imi Va Lua Pana Joi
Suma A Trei Numere Este 121.Impartint Primul Numar La Al Treilea Obtinem Catul 10 Si Restul 5 ,iar Impartind Al Doilea Numal La Al Treilea Obtinem Catul 5si Res
Compunere Cu Titlul ,,Visul meu'' Nu Am Idee Cum Sa Incep .O Sugestie?? Va Rog!!
Spunetimi Va Rog Frumos O Propozitie Cu-poliudie·