RO Study
👤
Raeaelena
Raeaelena
22-11-2019
Limba română
a fost răspuns
ce inseamna substantiv diftong ?
Răspuns :
Gp5885361
Gp5885361
22-11-2019
Răspuns:
adica doua cuvinte formate dintrmo vocala si o semivocala ex:co-voa-re ,oa e diftong
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Adun Un Nr Natural Cu Un Radical De Ex 1+2radical Din 3 Sau Cum Scad Un Nr Natural Dintrun Numar Cu Radical
Salut ! Poate Cineva Sa-mi Dea Cate 2 Exemple Din Fiecare Tip De Reactie? Sa Le Si Egaleze. Multumesc !
Construieste O Fraza Alcatuita Din Trei Propozitii In Care Sa Existe 2 Propozitii Atributive Aflate In Raport De Coordonare
Rezolvati Ecuatile : A) 3x- 5 = 2x+6= B) X :4,8 = 5,2 C) 3,5x - 0,75 = 2,5x + 3,25
Avem Un Sir De Nr. Naturale Care Verifica Urmatoarele Conditii: i)primul Nr. Din Sir Este 18.
Traduceti Din Romana In Engleza Urmatoarele Propozitii : 1 . Vizitam Muzeul Cand M-am Intalnit Cu Prietena Mea Cea Mai Buna .2. In Timp Ce Priveam La Televi
Salut ! Poate Cineva Sa-mi Dea Cate 2 Exemple Din Fiecare Tip De Reactie? Sa Le Si Egaleze. Multumesc !
Rezolvati Ecuatiile: 5y -96=943 Si 14inmultit Cu (12-x)=70 Si 3 inmultit (x+7)=75 Raspunsurile Pe Lung Multumesc Cine Rezolva Le Multumesc
Catul Numerelor Naturale A si B Este 0,(6). Aflati Numerele Stiind Ca : [a,b]=30
Alcatuieste 2 Enunturi Cu"alean" Si 2 Enunturi Cu Cuvantul "dogma".