RO Study
👤
Lucian8873
Lucian8873
21-11-2019
Matematică
a fost răspuns
il am de facut pe care 3
Răspuns :
Raduhercus
Raduhercus
21-11-2019
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 46+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Biciclist Parcurge Distanta De 90 De Km Dintre Doua Orase Si Constata Ca Mai Are De Parcurs Un Sfert Din Drum . Aflati Lungimea Drumului Dintre Cele Doua Ora
Calculati Descompunantd Deimpartitul Intro Suma Convenabila..... A) 459:3 B) 924:2
Imi Poate Spune Cineva O Compunere Gramaticala Cu 10 Pronume Personale Si Cateva Pronume Personale De Politete
Un Biciclist Parcurge Distanta De 90 De Km Dintre Doua Orase Si Constata Ca Mai Are De Parcurs Un Sfert Din Drum . Aflati Lungimea Drumului Dintre Cele Doua Ora
Se Stie Ca A*B Egal 17.25 Si C Egal 7.05 1) A*b egal?CLACULATI NUMARUL DE CIFRE ZECIMALA PENTRU A) 0.2 LA PUTEREA 100 *25 LA PUTEREA 50 B) 0.25 LA PUTEREA 25
Ati Putea Sa-mi Scrieti Un Alt Final Al Textului Bùbico De Ion Luca Caragiale? VaRoG SAMa AjUtAtI!!!!★★★★★
Urgent ! Cine Era Cel Mai Mare Zeu Al Geto-dacilor?
Cum Se Analizeaza Propozitiile : Avea Niste Mere Frumoase Si Delicioase ,Al Doilea Era Mai Istet Sunt In Clasa A 5a
Hey ! Puteti Sa Ma Ajutati ? Alcatuiti Un Text Scurt Cu Titlul ,, E Primavara " In Care Sa Folositi Cel Putin 2 Adjective Cu Tol De Epitet. ( Deci Cam 4 Sau 5
Construiti Enunturi In Care Pronumele Nehotarat Fiecare Si Altu Sa Aiba Functie Sintactica De Atribut Pronominal. Construiti Apoii Doua Enunturi In Careaceasta