RO Study
👤
Patrick240
Patrick240
21-11-2019
Limba română
a fost răspuns
Propoziție cu cuv muruiala
Răspuns :
Ttimotei
Ttimotei
21-11-2019
Răspuns:
A dat cu muruiala pe peretii bucatarieie .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Plan Dezvoltata De Idei O Locomotiva Si O GaraTextul Il Gasiti Aici Https://povesti-ro.weebly.com/locomotiva-si-gara-poveste-tudor-arghezi.htmlIdei Principale:1
Dacă Elevii Unei Școli Se Așează În Rânduri De Câte Patru Sau Câte Cinci Sau Câte Șase Sau Câte Șapte Elevi Rămân De Fiecare Dată 3 Elevi În Afara Rândurilor .C
Pe Cercul C(0,r), R= 2V3 Cm, Considerăm Punctele A Și B, AB= 6 Cm. Tangentele În Punctele A Și B La Cerc Se Intersectează În Punctul C. Atunci Măsura Unghiului
Evaluare Stiu Să Rezolv! Privește Imaginea A. Citeşte Cu Atentie Sursa Istorică B, Apoi Rezolvă Cerintele. B. Agricultura Este Atât De Simplă, Dacă Fiecare Se S
Verificați Dacă Perechea (1;-2) Este Soluția Sistemului .dau Coroana [tex]x - Y = 3 \\ 4x + Y = 2[/tex][tex]x + Y = 3 \\ - 2 \times + Y = - 4[/tex][tex]2x -
4 Mă Gândesc La Un Număr. Îl Adun Cu Sfertul Lui Și Obțin 35. La Ce Număr M-am Gândit? Ce Poți Să Spui Despre Acest Număr? Găsește Cât Mai Multe Răspunsuri. 77
De Utilizat În Enunțuri Adjectivele:frumos, Sumbru, Catifelat, Cu Funcție Sintactică De Atribut, Complement Și Nume Predicativ(trebuie Să Fie 9 Propoziții În To
E Urgent Va Rog Viata Mea Depinde De Asta DAU COROANA
Ex 158 160DAU COROANA
Aflați Valoarea Expresiei 65 : X Dacă X = {10, 100, 1000, 10000}